Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Νέα εμμονή Σαμαρά:«Πού το πάει η λούγκρα η Ευρώπη»;

Σε νέα εμμονή έχει υποπέσει ο λογισμός του Σαμαρά. Που πάει η καρακαηδόνα η Ευρώπη, η αβυζαλέα. Για κοπέλα από σπίτι δε φαίνεται! Στο πολύ το κούκου φέρνει! Το σκέφτεται πολύ κι έχει βάλει τους Σοφούς Συμβούλους να κρατάνε τσίλιες, μην τυχόν και τους ξεφύγει! Όλοι οι βλαχοτηνέιτζερς της Ρηγίλλης εκπαιδεύονται στην διακυβέρνηση της Νέας Εξουσίας. Παρακολουθήσεις, χαφιεδισμοί, ρουφιανιές και άλλες προχωρημένες δραστηριότητες …. ακατάλληλες για ανηλίκους.
Για να εκπαιδεύσουν το ακατοίκητό τους που αράχνιασε στο δεύτερο γραφείο της Ρηγίλλης. Μέχρι στιγμής τζάμπα τα παίρνουν, όλο σαχλαμάρες λένε και ο λαός φωνάζει το Σαμαρά …… «Αλεεεέκο»! Μάλλον για αρσενική Αλέκα Παπαρήγα τον περνάνε, ή νομίζουν πως  ...................
...........................
η Αλέκα είναι τσούπρα Σαμαράς! Μοιάζουν στο τέτοιο του μυαλού τους, αυτοί οι δύο! Από ολική επαναφορά και νίκη κατέληξε Αστραχάν, ο κατά φαντασίαν νικητής των εκλογών. Μόνο Ντόρα μην τον φωνάζουν σε λίγο γιατί τότε απολελέ και τραλαλά.
Τελευταία έπεσε και η ιδέα της βοήθειας από το κοινό. Να ανοίξει ένα τριολέ γραφείο στον πρώτο όροφο, με όλα τα κομφόρ και σούπα μούπες. Ένα ρουφ και μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Εκεί θα γίνονται δεκτές καταγγελίες και κάθε είδους προσφορές υπηρεσιών στο έργο των Δικτυωμένων. Όχι μόνο για την τσίου την Ευρώπη που τόχει ρίξει στο σορολόπ.
Σε περίπτωση που υπάρξει μεγάλη ζήτηση θα διοριστούν κάποια λαϊκά βύσματα για βοήθεια, που το λένε το ποίημα. Αρέσει το ποίημα στον Σαμαρά και τους δικούς του. Κάτι πιπιλομανωλάκια που τους περισσεύουν. Κάποιοι μοιάζουν του Αρτέμη Μάτσα οπότε δεν θα δυσκολευτούν να καλύψουν τα κενά. Έχει πολλά τσουτσέκια η Πολιτική Άνοιξη που δεν μπορούν να γίνουν τομεάρχες. Αργότερα! Όταν ωριμάσουν περισσότερο. Μπορεί να έρθουν και κάτι stage λαϊκοδεξιοί νοσοκόμοι που τους έδιωξε το ΠΑΣΟΚ και θα συνδράμουν στην προσπάθεια με χλωροφόρμιο και άλλους βασανισμούς για να περνά η ώρα! Καθένας με τον πόνο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια :