Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Αποκαλύπτουμε το άθλιο «δεκανίκι», τον «πρόθυμο» συνεργάτη του ΠΑΣΟΚ!

Αρκετά μας έχουν πρήξει ο Ζιγδαντώνης και οι Φίλοι του με τις ψυχωτικές τους κραυγές περί «εξαπτερύγων», «προθύμων» και δεν συμμαζεύεται!
Και τα λέει αυτά για ποιους; Για τα στελέχη που έδιναν πάντα αγώνες πρώτης γραμμής απέναντι στο φαύλο σύστημα ΠΑΣΟΚ και τα συμφέροντα που το συντηρούσαν τόσα χρόνια στην εξουσία!
Ένα από αυτά τα συμφέροντα είναι και ο ίδιος ο... κ. Σαμαράς με την ΠΟΛ.Α. του! Όχι μόνο το 1993 (προδοσία-πτώση κυβέρνησης ΝΔ), όχι μόνο το 1995 (εκλογή Στεφανόπουλου), αλλά ακόμη και το... 2000 στάθηκε πιστός συνοδοιπόρος του ΠΑΣΟΚ και των ανθρώπων του!
Φυσικά, το ΠΑΣΟΚ του το... ανταπέδωσε γενναία, στέλνοντας χιλιάδες ψηφοφόρους του να τον εκλέξουν αρχηγό της Παράταξης που πρόδωσε και πολεμούσε λυσσαλέα επί 15 χρόνια... Γιατί ήξεραν πως θα την οδηγήσει στη διάλυση και την παρακμή, αφού και ο ίδιος είναι τύπος παρακμιακός και πολιτικά αποσυντεθειμένος εδώ και 2 δεκαετίες...
Κάντε κλικ στα παρακάτω ντοκουμέντα που μας εστάλησαν από την Ζάκυνθο. Ευτυχώς κάποιοι θυμούνται και αυτοί είναι που κρατούν ψηλά το λάβαρο της Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης.
Πρόκειται για αποκόμματα από την τοπική εφημερίδα της Ζακύνθου «ΕΡΜΗΣ», όπου καταγράφεται η... «υπέρβαση» της ΠΟΛ.ΑΝ. και του Αρχηγαντώνη της να στηρίξουν στις Βουλευτικές Εκλογές του 2000 τον υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Παπαδάτο!!!

Ναι, και το 2000, που η ΠΟΛ.ΑΝ. δεν κατέβηκε στις εκλογές, στήριζε όμως κατά τόπους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ!
Ήταν οι εκλογές που χάθηκαν οριακά για τη ΝΔ...
Και σήμερα ο Μοιραίος ισχυρίζεται, ότι τότε στήριξε δήθεν την Παράταξη!
Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ντοκουμέντα.
Για να μην πάθουμε ομαδική παράκρουση λήθης και διαστροφής...

Δεν υπάρχουν σχόλια :