Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Τι γίνεται με τον Πειραιά βρε Αντώνη; Σου κάνει χαλάστρα ο Μαντούβαλος;

Ούτε το γεφύρι της Άρτας να ήτανε ο Δήμος Πειραιά για τη Νέα ΝΔ. Τεράστιο πρόβλημα με τον Μαντούβαλο αλλά και ο Μιχαλολιάκος ανίκανος να καταλήξει πουθενά. Γι’ αυτό έβαλαν μπρος τα μεγάλα μέσα. Τις διασυνδέσεις τους με την «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη (βλέπε Τέντες και σε λίγες μέρες αναμένεται και ηχηρή παρέμβαση του επί παντός επιστητού Ζορμπά…. Πού χάθηκε αυτό το παιδί; Να η ευκαιρία να ξαναχτυπήσει!). Όλως τυχαίως αμφισβητεί ο Τέντες  την αθωωτική απόφαση του Μαντούβαλου για το παραδικαστικό, αν θυμάστε. Τώρα το «όλως τυχαίως» αφορά σίγουρα ανυποψίαστους και ........

...... εντελώς άσχετους ανθρώπους. Το σύστημα υποβοηθά τον Αντώνη να μην υποστεί την ολέθρια ήττα που αναμένεται. Καθ΄οδόν θα βρωμίσουν με υπόνοιες και πισώπλατες μαχαιριές, όσοι μπαίνουν εμπόδιο στους σχεδιασμούς της Νέας ΝΔ. Όπως ο Πέτρος Μαντούβαλος, που αρνείται το μεγαλείο του τεράστιου Ηγέτη Αντώνη. Ας τον βγάλουν τώρα απ’ τη μέση και αργότερα αθωώνεται ξανά!...!
Στη Νέα ΝΔ, σαν έτοιμοι από καιρό, μια και διέδιδαν πολλές μέρες πριν, τη συγκεκριμένη εξέλιξη (είχαν μπει στο μυαλό του Τέντε), παρήγγειλαν δημοσκόπηση για να δουν ποιος δικός τους τραβά στο λιμάνι!...! …. «Όλως τυχαίως»!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :