Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Επιτέλους μάθαμε πως έγινε η «αυτοκριτική» στη Νέα ΝΔ!...!

Από το «κάναμε την αυτοκριτική μας» περάσαμε στην αυτοκριτική που είναι πλέον παρελθόν. Και ο λαλίστατος Κουρτίνας Μαρκόπουλος μας έδωσε μια ιδέα για το βάθος και πλάτος της αυτοκριτικής που έγινε στη Νέα Δημοκρατία ή μάλλον δεν έγινε ποτέ. Έμεινε στα λόγια και τις απειλές, προς κάθε «μη αρεστό-ζόμπι», στους «φίλους του Αντώνη Σαμαρά», που αποτελούν τη νέα περίκλειστη ομάδα γύρω από το Μεγάλο Ηγέτη Πρόεδρο!...! Στην παρέα επιτρέπονται μόνο, φίλα προσκείμενα ζόμπι!...!
Ο Κουρτίνας λοιπόν σε διάφορες συνεντεύξεις του επαναφέρει τη «διαχωριστική γραμμή με το παρελθόν»! Τόσο απλό είναι! Τραβάμε γραμμές και τελειώσαμε. Σφουγγάρι και Azax που τα κάνει όλα αόρατα. «Η Ν.Δ οφείλει να πορευτεί στο ταξίδι της στο μέλλον ανεξαρτήτως αυτών των ζητημάτων» … Δεν αφορούν τη Νέα ΝΔ τα σκάνδαλα της "επάρατης πενταετίας", ακόμα και αν οι περισσότεροι σκανδαλιάρηδες έχουν βρει στέγη στα πέριξ της Νέας Ρηγίλλης, της Μαβίλης και της Μουρούζη.
Ουσιαστικά δεν επιτρέπεται ούτε καν να γίνεται λόγος για «αυτοκριτικές» και «αυτοκαθάρσεις» στο εσωτερικό της Νέας Λαϊκής ΝΔ μια και όλα έσβησαν δια μαγείας. Σκάνδαλα δεν υπήρξαν και για όσα ανέλαβε πολιτικές ευθύνες ο πρώην καταλληλότερος … «πρόβλημά του»! Οι «φίλοι του Αντώνη» ξέρουν ότι όλα τα σκάνδαλα ξεκίνησαν με την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, ο πρώην είναι «πολιτικά διωκόμενος» και δεν έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε σκάνδαλο γιατί ούτε ήξερε, ούτε ασχολούνταν με την κυβερνητική καθημερινότητα. Ήταν για ανώτερα πράγματα φτιαγμένος … σουβλάκια, τυρόπιτες, ποτάκια και παιχνιδάκια!...! Πού χρόνος για Βατοπέδια, παραποιήσεις οικονομικών στοιχείων και ομόλογα;…; Αυτά ήταν αρμοδιότητες κατώτερων στελεχών, συνήθως αναλώσιμων στη νεοκαραμανλική πενταετία!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :