Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Έχει «οράματα» ο Ευριπίδης και δεν το ξέραμε…..

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έχει λέει πάρα πολλά οράματα. Μην βιάζεστε βέβαια. Θα τα εξειδικεύει όποτε του δίδεται η ευκαιρία σε μορφή Διακηρύξεων. Τη μια κατά τις γραφές του «Declaration of Independence» και την άλλη κατά τα πρότυπα της «Οικουμενικής Διακήρυξης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα». Με όρκους πίστης στην εισαγωγή στον "Αντώνιο  Καραμανλή και τους Φίλους τους"......  Μιλάμε για ηφαιστειακές εκρήξεις πολιτικής επιστήμης, επί του πρακτέου. Τέρμα οι θεωρίες. Πάμε στην πράξη! Μέχρι στιγμής τα κρατούσε όλα επτασφράγιστα στο μυαλό του γι’ αυτό και δεν τα βλέπαμε, ούτε τα ακούγαμε. Ήρθε η ώρα να απελευθερώσει τα οράματα για να κατακλύσουν το κόμμα και την Ελλάδα. Ξέρετε, τελευταία, κόμμα και Ελλάδα ταυτίζονται στο εσωτερικό της πρώην Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης (και νυν Νέας Μεγάλης ΠΟΛΑΝ) και αυτό θα αποτελεί την προμετωπίδα των ιδεών του μεγιστάνα της σκέψης και της πολιτικής φιλοσοφίας:«Η Σωτηρία του Έθνους και η παράδοση της χώρας στα χέρια των Φίλων του Αντώνη»!...! «Πας μη Φίλος… Βάρβαρος»!...!
Πολλοί βέβαια αποδίδουν την παράδοση της Γραμματείας Προγράμματος στα χέρια του Ευριπίδη, στις ζέστες που έσφιξαν. Αλλά οι περισσότεροι πάλι σκέφτονται διαφορετικά και πιστεύουν ότι επιτέλους ο Αντώνης κατάλαβε ότι το κόμμα δεν του ανήκει όπως είπε πρόσφατα ακόμα και ο Βουλγαράκης, που τον καταγγέλλουν ως βαρίδιο του παρελθόντος ο «Αντώνης και οι φίλοι του»! Αυτούς τους φίλους τους έχει προ πολλού κυριεύσει η ζέστη και ο καύσωνας. Από το βαρύ Χειμώνα.
Άσε που αυτοί οι Φίλοι, πιστεύουν ότι πράγματι, «yes we can», ο Αντώνης θα σώσει την Ελλάδα και «θα βρει μόνος του τα λεφτά»! Tα ίδια λεφτά έψαχνε να βρει και ο Γιωργάκης! Μα του κάκου! Τα βρήκε στο σεντούκι της Ευρώπης και του ΔΝΤ. Μόνο ο Ευριπίδης θα βρει τον τρόπο να «πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας»! Από αυτούς που την πήραν και δεν την δίνουν πίσω στους Πατριώτες και Φιλέλληνες. Οι εχθροί καραδοκούν. Η ΕΟΚ, το ΝΑΤΟ, οι Αμερικάνοι, οι Εβραίοι και το παρακράτος από την σκοτεινή πλευρά στο Άλφα του Κενταύρου……
Να Πρόγραμμα, να μάλαμα. Και τι παιδί καραμπουζουκλίδικο, είναι ο Ευρυπίδης; Και πάνω απ’ όλα original υποστηρικτής της «επάρατης πενταετίας»! Αυτό δεν θάναι Πρόγραμμα! Θα είναι η Διακήρυξη της Σαλαμίνας, του Μαραθώνα, της Ελπίδας, της Ειρήνης, της Αγάπης και της κερά Σούλας από το Περιστέρι!...! Για σένα μπάρμπα Στέλιο, προς το παρόν δεν έχει! Θα βρούμε για σένα μια θέση στο κόμμα ή το Πρόγραμμα κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Να χαρεί ο Μανώλης, η Κατίνα Παπακώστα και ο Γκιουλέκας της Λαϊκής Δεξιάς και των λοιπών Υπερπατριωτικών Δυνάμεων. Μην ανησυχείτε! 
Ο "ακαταλληλότερος"  θεός Κώστας του κόμματος και ο Αρχηγός Αντώνης είναι πολύ μεγάλοι!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :