Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Άλλο ένα επεισόδιο της «Νέας Ιλαροτραγωδίας» είχε… happy end!

Ανήκουμε σ’ εκείνους που δεν έχαψαν ούτε στιγμή το επεισόδιο στο φαιδρό σήριαλ «Χίλιες και μία νύχτες στη Ρηγίλλης» περί της δήθεν «ψυχρότητας» ανάμεσα στον πρώην καταλληλότερο και τον νυν ακαταλληλότερο… Γι’ αυτό και σήμερα, που ο Αρχηγαντώνης κάνει, λέει, «φιλική επίθεση» στον Καραμανλή, απλώς μειδιούμε… Και αναλογιζόμαστε πόσο διαστροφικοί μπορούν να απολήξουν οι παιγνιώδεις μύθοι των μυστικοσυμβούλων. Πόσο χαοτικές είναι, τελικά, οι μέθοδοι εξαπάτησης του αφελούς πόπολου που αδιαμαρτύρητα χλαπακίζει τη μασημένη τροφή των κεντρικών δελτίων παραπληροφόρησης.
Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα, εξοργιστικά και ικανά να προκαλέσουν την αποστροφή όλων των νουνεχών απέναντι στο «σαμάρειον άγος» που έχει υποδουλώσει τη Νέα Δημοκρατία. Οι ψυχωτικοί μυστικοσύμβουλοι σκαρφίστηκαν το παραμύθι της «κόντρας», για να διέλθουν κατά το δυνατόν αβρόχοις ποσί τον χείμαρρο των εξεταστικών επιτροπών και του δικαιολογημένου αιτήματος της κοινωνίας να δώσει εξηγήσεις σ’ αυτές ο κ. Καραμανλής. Εκείνη την περίοδο -που «παιζόταν» η κλήτευση ή μη Καραμανλή για Βατοπαίδι και Siemens- κυοφορήθηκε και εξετελέσθη το παίγνιον «διαγραφή Καραμανλή» (!!!), για να παραμυθιάσει ένα λαό που είναι τουλάχιστον εξοργισμένος με τον εγκληματικά ανίκανο πρώην πρωθυπουργό, τον άνθρωπο που παρέδωσε τη χώρα στην καταστροφή, στο ΔΝΤ και στην επαπειλούμενη χρεοκοπία!
Εμείς από τότε επισημάναμε, ότι ο Σαμαράς ήταν εκείνος που το Φεβρουάριο του 2009 δήλωνε… «ενθουσιασμένος» με τη «νέα διακυβέρνηση» και προέβλεπε με στόμφο την… τρίτη κατά σειράν εκλογική νίκη του πρώην! Και τώρα, μπορούμε ελεύθερα να οργισθούμε και με τους δύο. Γιατί είναι και οι δύο συνένοχοι για τη διάλυση της πάλαι ποτέ Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης και για τον εμπαιγμό των πικραμένων ψηφοφόρων της…

Δεν υπάρχουν σχόλια :