Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Τι γυρεύει ο Τασούλας στο παζάρι της ΝΔ;

Γραμμάτιο απ’ το βαθύ παρελθόν εξόφλησε ο αρχηγός Αντώνης με την τοποθέτηση του τομεάρχη Τασούλα στη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Διπλοθεσίτης σημαίνει μεγάλο γραμμάτιο.που υπεγράφη την εποχή του Αβέρωφ! Μια και ο Τασούλας υπήρξε (κατά την δεκαετία 1981-1990) ο ιδιαίτερος γραμματεύς του Ευαγγέλου Αβέρωφ-Τοσίτσα.
Για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται να σας θυμίσουμε μια παλιά ιστορία. Όταν ένας πολίτης μήνυσε τον Κ.Τασούλα, για κατάχρηση εξουσίας όταν ήταν δήμαρχος Κηφισίας. Η Βουλή αρνήθηκε δύο φορές να άρει την ασυλία του.
Το σημαντικό όμως από το story είναι ότι αμέσως μετά ο Τασούλας μήνυσε τον .....

.... μηνυτή του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση. Και το δικαστήριο «δικαίωσε» τον βουλευτή. Ο πολίτης καταδικάστηκε για ψευδή καταμήνυση, σε μια μήνυση που δεν εκδικάστηκε ποτέ επειδή η Βουλή αρνήθηκε την άρση της ασυλίας."
Aρχηγέ Αντώνη. Που πας ξυπόλητος στ’ αγκάθια! Με τέτοια πρόσωπα αναγεννάτε η ΝΔ; Aυτά είναι τα νέα και άφθαρτα πρόσωπα; Τίποτα σχεδόν δεν άλλαξε στη Ρηγίλλης πέραν της προσθήκης ατόμων από το επιτελείο της ΠΟΛΑΝ. Όσοι ευθύνονται για την εκλογική κατρακύλα της ΝΔ παραμένουν στις θέσεις τους, κραταιοί και ακλόνητοι. Με τα υλικά του παρελθόντος οικοδομείται όχι το μέλλον αλλά ένα παρόν χωρίς μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια :