Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Η Νέα Δημοκρατία υποτάσσεται στην ΠΟΛΑΝ

Η αθέατη όψη των διορισμών στις γραμματείες κρύβει τις πραγματικές προθέσεις που έχει ο πρόεδρος Αντώνης στον σχεδιασμό κατάληψης της Ρηγίλλης.
Ο κομματικός μηχανισμός της ΠΟΛΑΝ κάνει γιουρούσι στο νεοκλασικό και πολύ σύντομα δεν θα επιτρέπεται κανένας μη-αρεστός να περάσει. Γι’ αυτό και έχει ανάγκη ο νέος μηχανισμός τη δημιουργία ενός νέου κλειστού club στην κορυφή της νεοδημοκρατικής πυραμίδας. Για τη δόμηση της πυραμίδας πρέπει να χρησιμοποιηθούν «υλικά» αποκλειστικά από το Σαμαρικό παρελθόν για να είναι περισσότερο στεγανοποιημένη. Όσο πιο ψηλά βρίσκονταν τα πρόσωπα αυτά στην κομματική πυραμίδα της Πολιτικής Άνοιξης τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχουν για τη συμμετοχή τους στο νέο νεοδημοκρατικό σχήμα.
Εντύπωση προκαλεί η αδιαφορία των πρώην αξιωματούχων της Νέας Δημοκρατίας στην έφοδο που πραγματοποιείται από ένα αποτυχημένο κόμμα με διφορούμενο ρόλο και αποτυχημένους κομματικούς παράγοντες, για την κατάληψη των ανακτόρων της Ρηγίλλης!
Κανένας δεν φαίνεται ότι είναι ικανός να αντιμετωπίσει το νέο κατεστημένο που προσπαθεί να δημιουργήσει το επιτελείο του Σαμαρά και οι άνθρωποί του.
Ως πηγή «νέων» προσώπων, το επιτελείο του Σαμαρά, χρησιμοποιεί άτομα που είχαν συμμετάσχει στην πτώση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας το 1993 και συμμετείχαν στο «αποτυχημένο» πείραμα της ΠΟΛΑΝ, στη δεκαετή συνέχειά του.
Όπως Γιάνναρης, Σταμάτης, Διαμαντοπούλου, Σιμόπουλος (βασικός χρηματοδότης του Σαμαρά στη Β. Ελλάδα), Γιούτα κ.ά. τώρα ο αγώνας τους δικαιώνεται! Τόσα χρόνια περίμεναν στη γωνία. Τώρα παίρνουν την εκδίκησή τους και διώχνουν από τη Ρηγίλλης κόσμο με το πρόσχημα της «ενότητας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :