Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

«Κίνημα» κατά Ζαγορίτη στη ΝΔ

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει σε πολλούς βουλευτές και πολλά στελέχη της ΝΔ και κυρίως της κεντρικής επιτροπής, η πιθανότητα να παραμείνει ο Ζαγορίτης στη θέση του. Δεν ξέρουν βέβαια τι ακριβώς έχει υποσχεθεί ο πρόεδρος Αντώνης στο Λευτέρη και τον Μενέλαο Δασκαλάκη, αλλά το κόμμα βράζει. Δε γίνεται να πορεύονται με ανύπαρκτους και αποτυχημένους. Δε γίνεται να παραμένουν στις θέσεις τους άνθρωποι που έκαμαν τεράστια ζημιά, ευθύνονται όσο κανένας άλλος για την μεγάλη ήττα στις εθνικές εκλογές και δεν έχουν την αξιοπρέπεια να παραιτηθούν από τις θέσεις τους. Σε μέλη της κεντρικής επιτροπής έχει πέσει και η ιδέα της συλλογής υπογραφών, κυρίως κατά του Ζαγορίτη.
Ο ίδιος έχει αντιληφθεί το βαρύ κλίμα και παρά τα όσα διαδίδει καλλιεργεί τις σχέσεις του στο μετα-καραμανλικό τοπίο της ΝΔ. Οι κακές γλώσσες επιμένουν ότι διεκδικεί θέση μεταξύ του σαμαρικού Κώστα Μαρκόπουλου και του «κόκκινου» Πάνου Παναγιωτόπουλου. Γίνεται λόγος και για τριανδρία αν και ο Λευτέρης ούτε βουλευτής κατάφερε να βγει.
Όσο για το Μενέλαο φαίνεται ότι το μέλλον είναι χλωμό. Τα «παιδιά του Λειβαδά» του επιφυλάσσουν θέση με διακοσμητικό ρόλο, όποια και αν είναι αυτή! Πάντως για γενικός διευθυντής …. πολύ δύσκολο, το βλέπω!...! Ήδη ακούγονται ονόματα από το περιβάλλον της ΠΟΛΑΝ, που πρόκειται να τον αντικαταστήσουν ή ισχυρός παράγοντας από τα ορφανά του καραμανλικού μηχανισμού στο Μαξίμου….

Δεν υπάρχουν σχόλια :