Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Τράγκα σου' χουμε καυτό ρεπορτάζ για πιέσεις σε υπαλλήλους...

Κάθε πρωί από τη συχνότητα του RealFM ο Τράγκας, φωνάζει (γκαρίζει ίσως ταιριάζει καλύτερα;) ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων κος. Νικήτας Κακλαμάνης κάνει χρήση των δυνατοτήτων που του παρέχονται από τη θέση του, προκειμένου να προωθεί την υποψηφιότητα της κας. Ντόρας Μπακογιάννη. Τον ειδοποιούμε λοιπόν ότι έχει βουίξει ο τόπος πως στον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων, τόσο ο αντιδήμαρχος κος. Βασίλης Κικίλιας, όσο και ο μονίμως κρατικοδίαιτος, φοιτητονονός του Παντείου, κος. Βαγγέλης Πάνου, δίνουν αγώνα ζωής ή θανάτου για την εκλογή του κου. Αντώνη Σαμαρά.

Και μιας και αρέσουν στον Τράγκα τέτοιου είδους αποκαλύψεις, τον ειδοποιούμε ακόμη ότι μέσα στη Ρηγίλλης κάποιοι αιώνιοι παράγοντες που αγωνιούν να κρατήσουν το σύστημα στα χέρια τους και την επόμενη μέρα, μετέρχονται κάθε κουτοπονηριάς, ή βλαχοδημαρχίστικου τρικ που έμαθαν να εφαρμόζουν στην περιφέρεια της καταγωγής τους, προκειμένου να πειθαναγκάσουν το υπαλληλικό προσωπικό, για να μεταμορφωθεί, τόσο εντός του χώρου του κόμματος, όσο και στις γειτονιές που κατοικούν, σε αρχάγγελους της υποψηφιότητας του κου. Σαμαρά.

Τα κίνητρα που προσφέρονται στους σταθερά υπεραπασχολούμενους και απαράλλαχτα υποαμοιβόμενους υπαλλήλους της Ρηγίλλης, είναι άλλοτε αρνητικά και άλλοτε θετικά. Αν έρθει εδώ μία ψηλή κυρία που της αρέσουν τα κόκκινα ταγιέρ, θα μείνετε όλοι στο δρόμο και θα πεινάσουν οι οικογένειές σας, είναι τα αρνητικά κίνητρα στη λεκτική και φραστική αποτύπωσή τους. Αν κερδίσουμε με το καλό, θα δεις, μέχρι και γραμματέα θα σε κάνουμε, είναι τα θετικά κίνητρα, αντίστοιχα, που προσφέρονται σε φτωχούς ανθρώπους, που απασχολούνται ως εργάτες και αντιμετωπίζονται ως είλωτες.

Σημείωση: Όπως θα προσέξατε ήδη, στην περίπτωση του Τράγκα (όπως και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις όπως του Αυτιά, του Παπαγιάννη-«Καλαπόδη» και μερικών άλλων), δεν χρησιμοποιούμε την προσφώνηση κος. (κύριος), ούτε καν βάζουμε εμπρός το βαφτιστικό τους όνομα. Για μας, ένας Τράγκας, δεν είναι τίποτα παραπάνω από Τράγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :