Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Amber Alert στη Γαλλία... «αγνοείται» η τύχη της Βαλερί Τριερβελέρ

Άφαντη παραμένει το τελευταίο διάστημα η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ και όλοι αναρωτιούνται εάν το Σάββατο θα βρίσκεται στο ...


πλευρό του Φρανσουά Ολάντ στη μεγάλη παρέλαση για την εθνική εορτή της 14ης Ιουλίου (ημέρα της πτώση της Βαστίλλης).

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι, μετά τη γκάφα στο Twitter, η σύντροφος του Γάλλου προέδρου έχει μπει στον «πάγο» και υπενθυμίζουν με νόημα ότι Ολάντ πήγε στη Μεγάλη Βρετανία ασυνόδευτος.

Για όσους έχουν ξεχάσει, να θυμίσουμε ότι στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές η Βαλερί Τριερβελέρ έδωσε -μέσω του Twitter- ψήφο εμπιστοσύνης στον αντάρτη υποψήφιο των Σοσιαλιστών στην πόλη Λα Ροσέλ έναντι της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, σύντροφο του Ολάντ για πολλά χρόνια και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του.

Έκτοτε η τύχη της αγνοείται...

Όμως στο σίριαλ «Βαλερί-Σεγκολέν» υπήρξε και νέο επεισόδιο, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον πρωτότοκο γιο του Γάλλου προέδρου, Τομά Ολάντ. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Le Point, ο 27χρονος Τομά κατηγορεί την Τριερβελέρ ότι «κατέστρεψε τη νορμάλ εικόνα που είχε οικοδομήσει» ο πατέρας του.

«Στενοχωρήθηκα για τον πατέρα μου, μισεί τόσο να μιλάνε για την προσωπική του ζωή» είπε, αλλά δεν έμεινε σε αυτό το σχόλιο.

«Ήξερα ότι κάτι θα έκανε μια μέρα, αλλά όχι κάτι τόσο χοντρό. Είναι απίστευτο» συνέχισε, αναφερόμενος σε «εκείνη» και στο περιστατικό με το Twitter.

«Αυτή η κατάσταση είναι ένας παράγοντας αστάθειας… Ή είναι δημοσιογράφος ή έχει γραφείο στα Ηλύσια Πεδία… Και κυρίως, όχι δεύτερο tweet!» δεν παρέλειψε να πει.

Τόσο ο Τομά όσο και τα αδέλφια του έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουν να ξαναδούν τη 47χρονη δημοσιογράφο. «Λογικό δεν είναι; Κι έπειτα, αυτό που μετράει, είναι να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις με τον πατέρα μας» σχολίασε ο 27χρονος.

Αργότερα, υποστήριξε πως τα λεγόμενά του «διαστρεβλώθηκαν», αλλά η δημοσιογράφος που υπογράφει το άρθρο ήταν σαφής: «Καμία διαστρέβλωση δεν έγινε».
Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο :

gianna είπε...

όποιος πράττει πριν σκεφτεί, αυτά παθένει. Είναι και η πρώτη κυρία της Γαλλίας. Αλλά ένα έχουμε να πόυμε είνια ωραία γυναίκα.