Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ο Μέγας Παν Μιχαλολιάκος που ζητάει την ψήφο μας

Με σωματοδομή Μουσολίνι και μυαλά Χίτλερ, ο Νίκος Μιχαλολιάκος τα κατάφερε μετά από χρόνια και χρόνια στο φασιστικό περιθώριο να απασχολεί σήμερα την κοινή γνώμη και να ...


απειλεί με «εισβολή» στη Βουλή. Ας είναι καλά η τρόικα και οι πολιτικοί των μνημονίων.
Έχει μάθει όμως τα κόλπα. Έκοψε τα φασιστικά, έβαλε σε τάξη τα παιδιά της νέας τάξης να μη δέρνουν και να εμφανίζονται τελευταία σε πράξεις ελληνοπρεπούς φιλανθρωπία, όπως να περνούν γριούλες στο απέναντι πεζοδρόμιο. 
Κάλπη είναι αυτή, αν δε γίνεις και λίγο κάλπικος θα μένεις πάντα στους 20.000 ψήφους που πήρες σε όλες τις μέχρι τώρα εκλογές.
Τι εστί όμως Μιχαλολιάκος; Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, πρώην στέλεχος της ΕΠΕΝ, πρώην μαχητής της 4ης Αυγούστου του Πλεύρη, παιδιόθεν φασίστας, συνεργάτης στα εφηβικά του χρόνια σύμφωνα με φήμες που δεν έχουν επαληθευτεί της ασφάλειας και της ΚΥΠ, μπλεγμένος σε ουκ ολίγα επεισόδια βίας –από την κηδεία του βασανιστή Μάλλιου, όταν επιτέθηκε σε δημοσιογράφους και κρατήθηκε στον Κορυδαλλό, μέχρι την καταδίκη του για κατοχή όπλων και εκρηκτικών.
Το ταπεραμέντο Ες-Ες του ίδιου και της οργάνωσής του το έχουν πληρώσει με αίμα όχι μόνο μετανάστες που πέφτουν στα χέρια των «Αρίων» του, αλλά και προοδευτικοί Έλληνες όπως ο φοιτητής Κουσουρής, που παραλίγο να πεθάνει από επίθεση για την οποία ο ναζί Περίανδρος είναι ακόμα στη φυλακή.
Αν και το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής σε πιστόλια, μαχαίρια και ρόπαλα είναι πλούσιο, το οπλοστάσιο των ιδεών του αρχηγού, δημοτικού συμβούλου του δήμου Αθηναίων και επίδοξου βουλευτή είναι όχι μόνο φτωχό, αλλά και αποτελείται από ιδέες-γενόσημα και απόψεις-αντίγραφα μεγάλων διανοητών όπως ο Χίτλερ και ο Παπαδόπουλος. Να μερικά παραδείγματα:
• Ο Χίτλερ είναι «ο μεγάλος άνδρας του εικοστού αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της επαναστάσεως του αγκυλωτού σταυρού… Συνεχίζουμε τη Μάχη για την τελική επικράτηση της Ράτσας μας».
• Ο Τσολάκογλου είναι ο στρατηγός που «προσπάθησε μια έντιμη ειρήνη».
• Το Δίστομο και τα Καλάβρυτα έγιναν διότι «κατακτητές ήταν οι Γερμανοί, πόλεμο είχαμε, ήσαν επόμενο να συμβούν όλα αυτά». Την ευθύνη είχε ο… ΕΛΑΣ που «δολοφονούσε πού και πού κανένα Γερμανό στρατιώτη με αντικειμενικό σκοπό να παρασύρουν (!) τα στρατεύματα κατοχής σε πράξεις αντιποίνων και να οδηγήσουν το λαό στο πλευρό τους»!
• Η ομοφυλοφιλία είναι «ανωμαλία», οι Εβραίοι υπεύθυνοι για την οικονομική κρίση, η λευκή φυλή ανώτερη, οι κομμουνιστές προδότες της πατρίδας που πρέπει να εξαλειφθούν, οι πολιτικοί «σεσημασμένοι», ο χριστιανισμός εχθρός του Ελληνισμού.
Πάντως στο δημοτικό συμβούλιο, όπως εξήγησε, δε χαιρέτισε φασιστικά. Ο φασιστικός χαιρετισμός είναι όταν το χέρι υψώνεται 90 μοίρες, ενώ ο ίδιος το σήκωσε 75 μοίρες, κι αυτός είναι ο χαιρετισμός στο Θεό Απόλλωνα.
Τον παγανισμό ναζιστικού τύπου αποτυπώνει και η ποίησή του –μάλιστα ο Μιχαλολιάκος γράφει και ποιήματα. Να ένα παράδειγμα:
Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας Τραγόμορφος, Σατανικά υπέροχος Την ώρα δοξάζει της θυσίας Των ευγενών ενστίκτων και της βίας Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης ο Μέγας Παν.
Ψηφίστε τον!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Όταν ρίχνουν τέτοια συκοφαντικη δυσφήμηση(και με πληροφορίες που δεν έχουν επαληθευτεί)εναντίον του Ν. Μιχαλολιάκου, σημαίνει ότι πολλοί καθεστωτικοί τον φοβούνται.