Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Αφιερωμένο σε όλους τους "αυτόκλητους και αυθόρμητους Εισαγγελείς" κατά του Κούβελου…

…που τους διαβάζουμε καθημερινά να σχολιάζουν από τις στήλες του DeFreJus αλλά και άλλων Συμμαχικών Sites. Γάτες είστε όλοι! Ποιο είναι το πρόβλημά σας βρε χαζοχαρούμενοι; Αν δεν απατώμαι, το ...


 ζητούμενο της "Αρχής" (ακόμα μία!) της οποίας προΐσταται (ακόμα;!;!) ο «κύριος» Νικολούδης ήταν, να ερευνηθεί αν υπήρξαν Βουλευτές, και αν ναι ποιοι, που "φυγάδευσαν" ΕΥΡΩ από λογαριασμούς τους στην Ελλάδα (δηλωμένους ή όχι), σε τράπεζες του εξωτερικού για να τα "σώσουν" από την απειλούμενη ως επερχόμενη "δραχμοποίηση". Σωστό ή λάθος; Ο Κούβελος, στην προκειμένη περίπτωση, ο "Κύριος της Κυρίας" (συγνώμη Ισίδωρε), που είναι και ο πραγματικός στόχος, πώς μας προέκυψε; Ας δούμε όμως τί "Τρομερά και Φοβερά" έκανε ο κύριος αυτός.
Είχε ένα εκατομμύριο ΔΟΛΑΡΙΑ (όχι Ευρώ, έτσι;) επενδυμένα στις ΗΠΑ(όχι στην Ελλάδα)! Δηλωμένα; ΝΑΙ! Και το "πόθεν" και το "έσχες" είναι απόλυτα τεκμηριωμένα ως προς αυτό. Κινδύνευαν από τη δραχμοποίηση; ΟΧΙ βέβαια! Αν ήθελε απλά να τα στείλει στον γιο του (το διαβάσαμε κι αυτό), για να έχει να παίζει στο καζίνο προφανώς (γιατί άλλο;), θα τα έστελνε μέσω Ελλάδας και όχι απ' ευθείας, όπως κάλλιστα μπορούσε να κάνει, οπότε κανείς δεν θα έπαιρνε χαμπάρι; Σίγουρα ΌΧΙ! Ή μήπως "έπρεπε", για το νόμιμο της συναλλαγής, να περάσουν "τράνζιτ" μέσω χρηματιστηριακής εταιρίας της Ελλάδας, πριν καταλήξουν στο Λονδίνο για την αγορά υπό ναυπήγηση στην Κίνα πλοίου; ΣΩΣΤΟ!
Από εκεί και μετά, το τι τα έκανε αυτά τα λεφτά, γιατί θα έπρεπε να μας αφορά; Αν δηλαδή τα έφαγε στα χαρτιά, ή στις γκόμενες (sorry Ισίδωρε και Ντόρα), ή αγόρασε διαμέρισμα στο Μανχάταν ή διαμαντένιο δαχτυλίδι για τη γυναίκα του, πώς και γιατί θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει; Δικά του ήταν τα λεφτά, δηλωμένα ήταν, το νέο περιουσιακό στοιχείο που αποκτήθηκε μ' αυτά δηλώθηκε επίσης, ε, άντε στο καλό παλιοαλήτες!
Έστω τώρα ότι το ποσό αυτό, δεν δηλώθηκε στο "πόθεν έσχες" του, (όπως "ανακάλυψε" και "απεκάλυψε" ένας άλλος δικαστικός, το όνομα του οποίου μου διαφεύγει) όταν ενσωματώθηκε, για ελάχιστο χρονικό διάστημα, στον λογαριασμό του Λονδίνου. Από λάθος και παράβλεψη όπως ισχυρίζεται ο Κούβελος, ή εσκεμμένα και κακόβουλα όπως θέλετε να το περάσετε εσείς και τα υποχείριά σας, πολύ μικρή σημασία έχει. Μα ρε γαμώ το, και η αφετηρία του (Ν.Υ.) και η κατάληξή του, (η "αγορά" αυτή καθ' αυτή, που ήταν και το ζητούμενο), δηλώθηκαν. Δηλωμένα ήταν τα λεφτά στη Ν.Υ., δηλωμένα ήταν όταν ταξίδεψαν στη διαδρομή Ν.Υ. - Πειραιάς - Λονδίνο και τέλος, επενδύθηκαν σε αγορά πλοίου, κάτι που επίσης δηλώθηκε. Οπότε θα επανέλθω και πάλι στο αρχικό ερώτημα. Ποιο είναι το "πρόβλημά" σας βρε Καραγκιόζηδες; Πού είναι το παράνομο, πού είναι η απάτη, ποια είναι η ευθύνη του Κούβελου κι ακόμα παραπάνω της Ντόρας, σ' αυτή τη διάφανη επιχειρηματική κίνηση; Να μη τρελαθούμε κι όλα.
Όσο για το ποιος «τρώει το όποιο κουτόχορτο του σερβίρουν» (κι αυτό το διάβασα σαν σχόλιο από κάποιον που βοσκάει ολημερίς), απλά σκεφτείτε. Εμείς που αποδεχόμαστε μια τόσο ξεκάθαρη υπόθεση ή εσείς που αποδέχεστε, χωρίς δεύτερη σκέψη (κάτι που προϋποθέτει μυαλό, βέβαια), όσα σας "ταΐζουν" οι ινστρούχτορες της Συγγρού, και μετά έχετε την αφελή απαίτηση να τα αποδεχτούμε κι εμείς;
«Άνθρακες ο θησαυρός» φίλοι μου! Αν κάποιος βγήκε δυναμωμένος απ' όλη αυτή την ιστορία, είναι ο Κούβελος και, κατ' επέκταση, η Ντόρα. Όσο για σας, η όλη υπόθεση απεδείχθη μια από τις μεγαλύτερες γκάφες που έχετε κάνει. Εμείς σας ξέραμε καλά Σαμαρο-Φαηλο-Πολανάκια. Και τώρα πια, σας γνωρίζει και η Ελλάδα όλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :