Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Μούφα ο «καβγάς» Αρχηγού Αντώνη – πρώην Καταλληλότερου

Τα στελέχη της Νέας Ρηγίλλης, πάνε να περάσουν στην κοινωνία, ότι ο Αρχηγός Αντώνης προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να πάρει αποστάσεις, από την πενταετία Καραμανλή. Και όμως οι μεταξύ τους προστριβές είναι προσχεδιασμένες και στην παρούσα φάση βολεύουν και τους δύο.
Ο μεν Αρχηγός παίζει με την δημιουργία αποστάσεων από το παρελθόν, άρα είναι ένας νεότατος(!) Πρόεδρος που θέλει να απαλλαγεί από τα «βαρίδια» (τα περισσότερα εκ των οποίων βρίσκονται δίπλα του) και από την ενοχοποιημένη πενταετία Καραμανλή!...! Ο δε Καραμανλής αφού έδωσε το δαχτυλίδι στον Αρχηγαντώνη, τον «αφήνει» τώρα, να ελέγξει το κόμμα για να μπορεί αργότερα να επεμβαίνει διορθωτικά και εκ του ασφαλούς στις εσωκομματικές προστριβές. Ιδίως μετά τις Δημοτικές – Περιφερειακές, όπου προβλέπεται οι επιλογές του Αρχηγού να υποστούν δεινή ήττα.
Και οι δύο τελικά βολεύονται από τις τρέχουσες εξελίξεις και την μετατροπή της ΝΔ σε Νέα ΠΟΛΑΝ . Ο πρώην Καταλληλότερος αισθάνεται πλήρως ασφαλής στις ψυχωτικές αλλαγές που προωθούν τα στελέχη της Μουρούζη. Αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση της πολυπόθητης «επιστροφής» του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :