Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ποιοί κρύβονται πίσω από τα σενάρια πρόωρων εκλογών;

Η λέσχη παιχνιδιών της Νέας Ρηγίλλης φυσικά.
Αυτοί που διαβεβαιώνουν τον Ηγέτη Αντώνη για εκλογές το Νοέμβριο και σύμφωνα με τις προβλέψεις τους, βλέπουν
(μάλλον στο φλιτζάνι του καφέ) τον Αντώνη πρωθυπουργό και τον Λαζαρίδη, πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Είναι τόσο πεινασμένοι για εξουσίες και χρήμα, που έχει θολώσει το μάτι τους. Πιστεύουν ότι το Νοέμβριο θα κυβερνούν!
Ουσιαστικά η διατήρηση στην επικαιρότητα της πιθανότητας πρόωρων εκλογών, αποτελεί απειλή για τους υπ’ ατμόν βουλευτές. Που δε βλέπουν την ώρα να το σκάσουν από το τσίρκο της Νέας Ρηγίλλης.
Παράλληλα επιδίδονται και σε «παιχνίδια εκβιασμού» του πρώην πρωθυπουργού, μια και δεν είναι διατεθειμένοι να του παράσχουν καθαρή περεταίρω στήριξη, πέραν κάποιων, αραιά και που, γενικόλογων … ευχών. Για τον Καραμανλή ειδικά προωθούν το σενάριο της «εκούσιας αποχώρησης». Αυτό είναι το ευχαριστώ για την στήριξη που προσέφερε, μέσω της πλήρους παραχώρησης στον Αντώνη, των μηχανισμών της Ρηγίλλης. Δεν παύει βέβαια όλος ο σχεδιασμός να υπάγεται σε ένα γενικό πλαίσιο αποκαραμανλοποίησης του κόμματος, υπό την αιγίδα του παιχνιδιάρη Λαζαρίδη. Στον πρώην υπόσχονται πανηγυρική «επιστροφή» σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στο παρασκήνιο κάνουν τα πάντα για να τον εξωθήσουν σε παραίτηση! ...... Ποτέ δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι παιχνιδιάρηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :