Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Οι γαργάρες του κ. Αβραμόπουλου...

Ξέχασε τι έλεγε για τη ΝΔ και δεν απαντά στις αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν στον ΟΚΑΝΑ επί των ημερών του...

O υπαρχηγός της ΝΔ, κ. Αβραμόπουλος, στην ομιλία του (www.nd.gr/index.php?option=com_content&task =view&id=55794&Itemid=486) τον περασμένο Οκτώβριο, στην 7η σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής ως υποψήφιος, είχε πει:
"Θητεία σε όλους, από τον Πρόεδρο και όσους, ορίζονται με αποφάσεις του Κόμματος, σε θέσεις του κομματικού μηχανισμού". Μέσα στο πλαίσιο της συνέπειας λόγων και έργων που τον διακρίνει, ξεχνάει τη βασική του πρόταση λίγους μήνες μετά, έχοντας αλλάξει πλέον θέση ως υπαρχηγός και υπεύθυνος του Συνεδρίου για την αναγέννηση του κόμματος. Φαίνεται ότι οι προσωπικές υποσχέσεις του "κυρίου Τίποτα" ή νεωτέρως του "κυρίου τα πάντα όλα" -κατά τους χαρακτηρισμούς του κ. Πάγκαλου- ανήκουν ήδη στο παρελθόν και... σίγουρα δεν πρόκειται να ανασυρθούν ανάλογες προτάσεις, τώρα που η Συντηρητική Παράταξη έφθασε τον ποσοστιαίο πάτο. Μάλλον, με τέτοιες ανακολουθίες η "συμβολή του ιδίου στη γρήγορη επάνοδο του κόμματος στην πολιτική κυριαρχία και στην Κυβέρνηση" -στόχος που αυτοέθεσε- κρίνεται αρνητική.
Τέτοιες συμπεριφορές αφορούν κυρίως, όμως, το εσωτερικό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και όλους όσους την έχουν τιμήσει με την ψήφο τους. Κάτι όμως που συνέβη στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής και στοχοποιεί τον κ. Αβραμόπουλο, αφορά το σύνολο της κοινωνίας.
Η υφυπουργός Υγείας, κ. Φώφη Γεννηματά έκανε σημαντικές αποκαλύψεις (http://press-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_9672.html) για τις σπατάλες που έγιναν επί των ημερών του κ. Αβραμόπουλου, στον ΟΚΑΝΑ. Οι αποκαλύψεις ήταν τόσο εντυπωσιακές και τεκμηριωμένες που ακόμη και ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Υγείας, Θανάσης Γιαννόπουλος αναφώνησε: "Στείλτε τους στον εισαγγελέα, κυρία υφυπουργέ...". Ίσως, γι' αυτό προχθες ο Πρωθυπουργός αναγκάστηκε να επισκεφθεί τον ΟΚΑΝΑ, παρά το απαιτητικό πρόγραμμα των ημερών, και δήλωσε ότι θα παρακολουθεί προσωπικά την προσπάθεια να σταματήσουν να είναι "επί μακρόν διαμένοντες" οι εγγεγραμμένοι στις λίστες αναμονής του Οργανισμού.
Ο κ. Αβραμόπουλος "επί μακρόν διαμένων" στον κόσμο του κάνει γαργάρα...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη - press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :