Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Αφίσες του εγκληματία Χίτλερ στην Αθήνα [φωτογραφίες]

Ανατριχιαστικό και όμως αληθινό! Κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι ο εγκληματίας Χίτλερ που αιματοκύλισε τον πλανήτη ... 


"είχε δίκιο"!. Μέσα στην οικονομική κρίση που μαστίζει τους Έλληνες πολίτες βρίσκουν την ευκαιρία να βγουν στο μεϊντάνι όλα τα άνθη του κακού. Ένα από αυτά είναι ο Νεοναζισμός, που προσπαθεί να αυξήσει την απήχησή του μέσω της οργής του λαού. Κάπως έτσι έκανε και ο ίδιος ο Χίτλερ. Εκμεταλλεύτηκε την οργή του κόσμου για να θεμελιώσει την εγκληματική κυβέρνησή του. Τους απαντάμε ... "Ποτέ πιά φασιμός και ναζισμός"!
1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ - Απεργίες πείνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια..........
ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ
Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια.
Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες των φυλακων Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης τους να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά μαζί με τον αναρχικό επαναστάτη Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος.
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ