Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Σε σύγχυση η Συγγρού: Δε γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά…

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αναχαιτίσουν τις μετακινήσεις κεντροδεξιών ψηφοφόρων προς την Αριστερά και δη στον ΣΥΡΙΖΑ, τα σαΐνια της Συγγρού... έβγαλαν non paper και τα βάζουν με την Αριστερά...


Συγκεκριμένα η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού σε non paper, το οποίο έλαβαν όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη, με τον βαρύγδουπο τίτλο, «Οι ευθύνες της αριστεράς», επιτίθεται σε όλα τα αριστερά κόμματα κάνοντας λόγο για «ασυλία των ‘ιερών αγελάδων’ που διατηρούσε η Αριστερά, όπως αφελώς ισχυρίζονται, ως σήμερα και η οποία, σύμφωνα με τους γαλάζιους εγκέφαλους, «έχει τελειώσει».

Στο κείμενο υπάρχουν ανιστόρητες και συκοφαντικές αναφορές για τον πολιτικό ρόλο και την παρουσία της Αριστεράς για διάφορα θέματα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου.

Την κατηγορούν για παράδειγμα για τα λουκέτα σε μεγάλες επιχειρήσεις για την στήριξη του ασύλου, ενώ υπάρχει και αναφορά περί δήθεν πολιτικής κάλυψης της Αριστεράς στους ‘γνωστούς –αγνώστους’ και στους κουκουλοφόρους.

Και μετά ξύπνησαν οι επικονωνιολόγοι της Συγγρού που νομίζουν πως με τέτοια φθηνά επικοινωνιακά κόλπα θα κοροιδέψουν και πάλι τους πολίτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια :