Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Πληροφορίες για «πόλεμο» παραστρατιωτικών – αντιεξουσιαστών στις 25 Μαρτίου στο Σύνταγμα

Μυστική σύναξη σε χωριό της Θεσσαλίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο με σκοπό την οργάνωση της παρουσίας παραστρατιωτικών οργανώσεων στην παρέλαση για την ...


επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα.

Η συγκεκριμένη συγκέντρωση, τη σύγκληση της οποίας φέρνει στο φως της δημοσιότητας το diktionews.gr, στόχο έχει να οργανώσει τον τρόπο με τον οποίο θα «προστατευθούν» οι στρατιωτικές δυνάμεις που θα συμμετάσχουν στην παρέλαση από ενδεχόμενες επιθέσεις αντιεξουσιαστών και αριστεριστών.

Μάλιστα στον ίδιο σχεδιασμό επισημαίνεται ότι τα μέλη των ακροδεξιών ομάδων δεν πρόκειται να έρθουν αντιμέτωπα με διαμαρτυρόμενους πολίτες αλλά μόνον με όσους προσπαθήσουν δυναμικά να διαλύσουν την παρέλαση.

Για τον λόγο αυτό θα γίνει έκκληση από ενώσεις εφέδρων των ειδικών δυνάμεων του στρατού για συγκέντρωση πριν από την ώρα της παρέλασης ώστε να ελεγχθούν οι λεωφόροι Βασιλίσσης Αμαλίας και Πανεπιστημίου και να «επισημανθούν» ομάδες «ταραξιών».

Παράλληλα βέβαια τα μέλη των ενώσεων εφέδρων θα διαμαρτυρηθούν και για την «Κατοχική Κυβέρνηση των Ελληνοφώνων Σκουπιδιών που μας κυβερνούν ότι δεν μπορούν να κάμψουν την αντίδραση και το φρόνιμα του Ελληνικού λαού».

Σημειωτέον ότι ο σχεδιασμός των συγκεκριμένων ομάδων βρίσκεται σε γνώση της αστυνομίας από την οποία εκπονείται σχέδιο για την απομόνωσή τους ώστε σε περίπτωση επεισοδίων να μην κλιμακωθούν τα επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :