Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

«Να αφήσει η κυβέρνηση τα μισόλογα για την παράκαμψη της Ελασσόνας»

Να δεσμευτεί η κυβέρνηση ξεκάθαρα για το έργο της παράκαμψης της Ελασσόνας, ζήτησε η υπεύθυνη περιφερειακών Μ.Μ.Ε. της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Θέκλα Παρασκευούδη κατά την επίσκεψή της χθες στην Ελασσόνα.
Η κ. Παρασκευούδη είχε επαφές με τον αντιδήμαρχο κ. Τηλέμαχο Γκαμπέτα, τους εκδότες των 

τοπικών εφημερίδων ενώ συνομίλησε επίσης με δεκάδες πολίτες κατά την περιοδεία της στο χώρο της λαϊκής αγοράς.
Κατά τη συνάντησή της με τον κ. Γκαμπέτα, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Ελασσόνας λόγω της μεταρρύθμισης του «Καλλικράτη» με κύρια αυτά των οικονομικών και της οργάνωσης.

Σε ό,τι αφορά τις υποδομές, συμμερίστηκε την αγωνία των τοπικών φορέων της Ελασσόνας για τα όσα έχουν δει το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας για την παράκαμψη και αφήνουν ερωτηματικά για τη διασφάλιση των απαιτούμενων κονδυλίων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο υφυπουργός Υποδομών κ. Μαγκριώτης είχε έλθει προεκλογικά στην περιοχή μας και είχε μοιράσει με χαρακτηριστική ευχέρεια εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για δεκάδες έργα. 
Μεταξύ αυτών ήταν και η παράκαμψη της Ελασσόνας. Οφείλει λοιπόν να τηρήσει αυτή την προεκλογική του δέσμευση ώστε να μην είναι ανακόλουθος λόγων και έργων».
Η επίσκεψη της υπεύθυνης περιφερειακών Μ.Μ.Ε. της Δημοκρατικής Συμμαχίας ολοκληρώθηκε το απόγευμα με συνάντηση με αρκετές γυναίκες της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :