Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Η υπόθεση της επιχορήγησης της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ από τρεις κυβερνήσεις, βρωμάει ΜΕΓΑ σκάνδαλο!

Οι Φωτόπουλοι νομίζουν ότι η ΔΕΗ είναι το μαγαζάκι τους. Ιδιοκτησία τους. Μόλις φέτος η κυρία Μπιρμπίλη (πολύ σκαδαλιάρα αναδεικνύεται η πεταλουδίτα της κυβέρνησης!), τους έδωσε ένα ποσό άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ, για να ………… «μην κατεβάζουν τους διακόπτες». Τα δέκα τελευταία χρόνια «πήραν» πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ. Τρελά και πολλά λεφτά! Για ..........................

........................
συνδικαλιστικές αγαθοεργίες αλλά ποιος μας βεβαιώνει ότι έχει γίνει σωστή διαχείριση; Από τους εργατοπατέρες περιμένουμε σωστή διαχείριση; Με τίποτα! Από τα τρωκτικά; Πράσινα και γαλάζια;
Να γιατί τα βρίσκουν πράσινοι και γαλάζιοι κρατιστές. Διότι μιλάμε για πολύ χρήμα. Καταρράκτες από ευρώ, που δεν ξέρουμε ούτε τί έγιναν, ούτε πού τοποθετήθηκαν.
Εάν αυτό γίνονταν σε συνδικάτο ιδιωτικής επιχείρησης, δηλαδή να πληρώνει ο εργοδότης τους συνδικαλιστές, αυτομάτως τους κατατάσουμε στους πουλημένους και μπουκωμένους από την εργοδοσία.
Γιατί να μην βγουν στη φόρα το πόθεν έσχες των εργατοπατέρων και λοιπών Φωτοπουλαίων και των συγγενών τους; Είμαι σίγουρος ότι ο Εισαγγελέας θα έβρισκε λαβράκια διαπλοκής και διαφθοράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια :