Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Η Ντόρα δεν στηρίζει Πλακιωτάκη

Η Ντόρα δεν στηρίζει τελικά τον υποψήφιο της Νέας Ρηγίλλης, Γ. Πλακιωτάκη, για Περιφερειάρχη της Κρήτης. Το δήλωσε μάλιστα η ίδια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πλακιωτάκης μαζί της.
Η Ντόρα πιστεύει ότι η επιλογή Πλακιωτάκη κομματικοποιεί τις τοπικές εκλογές στην Κρήτη και ως εκ τούτου δεν μπορεί να συμμετάσχει στα παίγνια που επιδίδονται τα φιλαράκια του Αντώνη. Ακούγεται μάλιστα ότι θα υποστηρίξει ανεξάρτητο υποψήφιο, προερχόμενο από τον ευρύτερο φιλελεύθερο χώρο της κεντροδεξιάς και όχι καθαρόαιμο δεξιό. Εξάλλου καθαρός δεξιός δεν έχει καμιά επιτυχία στην Κρήτη. Καίγεται εκ των προτέρων. Πάντως τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων για τη Νέα ΝΔ στο νησί, δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Γι’ αυτό και τα ανταλλάγματα που απέσπασε ο Πλακιωτάκης θεωρούνται πολύ ισχυρά.
Η νέα ΝΔ πάει για δύο βουλευτές στη Μεγαλόνησο και προβλέπεται … σφαγή. Γι’ αυτό και ο Μι Κεφαλογιάννης το παίζει Δερβέναγας στο Ηράκλειο και πατά επί πτωμάτων για να εξασφαλίσει την στήριξη της τοπικής ΝΟΔΕ εις βάρος του Αυγενάκη. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει έτσι και προκηρυχθούν εκλογές ή έτσι και έχει δημιουργήσει δικό της κόμμα η Ντόρα …

Δεν υπάρχουν σχόλια :