Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Η Ντόρα εξέθεσε τις απόψεις της και για το Σκοπιανό και για την οικονομία στις Βρυξέλλες

Επειδή το παίζουν Μεγάλοι Μακεδονομάχοιι οι υπερπατριώτες του Αντώνη  πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι ποτέ μέχρι στιγμής ο "αρχηγός" Αντώνης δεν έχει υποστηρίξει τα συμφέροντα της Ελλάδας στην Ευρώπη ούτε σε θέματα οικονομίας και κυρίως ούτε στο Σκοπιανό. 
Και όμως οι τρελαμένοι οπαδοί του, έχουν κάμει στο διαδίκτυο, σημαία τους, τους


δήθεν αγώνες του Σαμαρά για το Σκοπιανό. «Μέχρι και κυβέρνηση έριξαν για να σώσουν την Ελλάδα»! 
Κούνια που τους κούναγε! Όλοι ξέρουμε πλέον ότι την κυβέρνηση την έριξαν για τα συμφέροντα της Αμερικής. Ο Αντώνης ήταν πάντοτε πράκτορας της Πρεσβείας. Δεν συνέφερε τους Αμερικάνους η επίλυση του προβλήματος. Έτσι χρησιμοποίησαν τον πράκτορά τους και το Σκοπιανό, ως Δούρειο Ίππο για την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη ώστε να διαιωνιστεί η διαφορά μας μες τα Σκόπια.
Ζητήσαμε προχθές από τον Αντώνη, επιτέλους να ακούσουμε τις προτάσεις του για τα Σκόπια και την οικονομική κρίση στις Βρυξέλλες. 
Και οι χθεσινές παρεμβάσεις του ήταν χλιαρές ή και διορθωτικές για το μνημόνιο. Τίποτε εναντίον του μνημονίου και της Τρόϊκας. Και καμιά κουβέντα για τα Σκόπια. Αυτά είναι μόνο χάντρες εσωτερικής κατανάλωσης! 
Και η απάντησή τους ξέρετε ποια είναι; Ότι η συζήτηση αφορούσε την οικονομία οπότε και ο Αντώνης δεν μπορούσε να ξεφύγει από το πρωτόκολλο. Οι αγώνες του Έθνους μπήκαν στην λογική του σαμαρικού πρωτόκολλου. Ξεπεσμός και απόλυτη εθνική ξευτίλα.

Αντιθέτως η Ντόρα Μπακογιάννη στις συζητήσεις και τις επαφές που είχε έθεσε και το θέμα του Σκοπιανού και της οικονομικής κρίσης και πρότεινε λύσεις για τα ζητήματα. Επεσήμανε ότι εξαρτάται από την χώρα μας να δώσει τα δικά της επιχειρήματα. 
Όπως η ίδια αναφέρει στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στις Βρυξέλλες εξέθεσε στους Ευρωπαίους συνομιλητές της τις απόψεις της και για το σκοπιανό. «Για το τι μιλάμε, τι ζητάμε και ποια είναι η πραγματικότητα» ……
«Πιστεύω ότι την Γερμανία την εγκαταλείψαμε» …. «Εάν εξαιρέσετε δύο επισκέψεις που έκανε ο πρωθυπουργός και μια που έκανα εγώ, άλλο πολιτικό πρόσωπο στην Γερμανία από την Ελλάδα να παρουσιάσει τις ελληνικές θέσεις δεν υπήρξε. Δεν μπορούμε να περιμένουμε εάν δεν δώσουμε την δική μας μάχη και για την γερμανική κοινή γνώμη και με την κοινή γνώμη σε όλες τις χώρες. Διότι είναι πολύ εύκολο να κολλήσεις την ταμπέλα εμείς πληρώνουμε για τους Έλληνες. Και είναι πάρα πολύ απλό όμως να τους πούμε τι εισέπραξαν από τον τελευταίο χρόνο από τους τόκους, από τα λεφτά που έδωσαν στους Έλληνες »!

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

θελετε να μας πειτε οτι η Ντορα είναι ελληνιδα και ο Αντωνης δεν παλεύει για τα δικαια της Φυλης και του Εθνους; είστε γελασμένοι. τα κορόιδα τελειωσαν. ψάξτε αλλου για βλακες

Ανώνυμος είπε...

ο μεγαλύτερος ελληνας πολτικος ειναι ο αντωμης σαμαρας.
παει και τελειωσε.
Μαζέυτε τα μπογαλακια σας να τελειωνουμε μαζι σας

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς είναι η ελπίδα του κάθε χρυσαυγίτη ''όταν βγάζει τα ρούχα τις δουλειάς, αφήνει τους σιδηρολοστούς'', φοράει κοστούμι και παίζει στη κεντρική πολιτική ζωή.
Η ελπίδα του κάθε καταπιεσμένου κρυπτοομοφυλόφιλου που φωνάζει ''κάτω οι ντιντήδες'' για να ηρεμήσει εσωτερικά.
Τού κα΄θε απατιώνα πρωταγωνιστή του σκάνδαλου του χρηματιστηρίου, (κάπου απέναντι απ τον ΟΤΕ )για να κάνουν μαζι μπίζνες με κλεμμένα λεφτα, για την ΠΟΛΑΝ...............................έχει και συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

Όσα χρονια ήταν Ευρωβουλευτής ο Αντωνάκης δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα Εθνικά θέματα...παντελώς ανύπαρκτος, ούτε καν πατούσε το ποδαράκι του στο Ευρωκοινοβούλιο, πάω στοίχημα ότι πιο συχνά ήταν στην Αμερικανικη πρεσβεία περνώντας οδηγίες παρα εκεί.

http://www.europarl.europa.eu/members/archive/alphaOrder/view.do?language=EL&id=28548

8 ερωτήσεις όλες και όλες

Ανώνυμος είπε...

ο μεγαλύτερος ελληνας πολτικος ειναι ο αντωμης σαμαρας.
Όπως λένε και οι ελληναράδες του φα(κ)ήλου........ζήτω ο ΑΝΤΩΜΗΣ!