Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Η επιστροφή του ισλαμοφασισμού στην Αίγυπτο, την Ιορδανία, την Τυνησία και την Υεμένη θα είναι μεγάλη ήττα της δημοκρατίας

Προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν ότι "κάτι" δημοκρατικό κινείται στις χώρες της Μεσογείου που βρίσκονται σε πολιτική αναταραχή. Χώρες υποταγμένες στο φόβητρο του Ισλάμ. Οποιαδήποτε νίκη ισλαμικών δυνάμεων δεν έχει καμιά σχέση με Δημοκρατία και Συντεταγμένη Πολιτεία. Οι ηγέτες των δήθεν «λαϊκών» επαναστάσεων δεν είναι τίποτε άλλο από .............
.................
ισλαμικά φασιστοειδή που θεωρούν τον ελάχιστο εκδημοκρατισμό των χωρών τους, ως εχθρούς των θρησκευτικών παραδόσεών τους.
Κινείται δηλαδή η "Ακροδεξιά του Μωάμεθ" για να επιβάλει κυβερνήσεις θρησκευτικού τύπου και ισλαμικού τρόμου, σε κοινωνίες που όλως τυχαίως, έκαναν πολύ δειλά και μικρά βήματα εκδημοκρατισμού των κοινωνιών τους. Έχοντας καταφέρει σε αρκετές περιπτώσεις κάποιες νησίδες εκδημοκρατισμού.

Με έναυσμα την οικονομική κρίση που έχει πλέον διεθνή χαρακτηριστικά, προσπαθούν να οδηγήσουν τις χώρες τους, εκατό χρόνια πίσω και σε ολοήμερες προσευχές στον θεό εκδικητή Μωάμεθ, εναντίον των χριστιανικών δυτικών χωρών που είναι βουτηγμένες στην «αμαρτία» της δημοκρατίας. 
Εμείς εδώ βλέπουμε κάπως θετικά τις ισλαμοφασιστικές «επαναστάσεις», αγνοώντας τελείως τα ιδεολογικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά των ηγετών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :