Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ντόρα Μπακογιάννη:"Η παρουσία μας αύριο στη Βουλή των Ελλήνων θα κάνει τη διαφορά"

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, παρουσίασε σήμερα τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στις εκλογικές περιφέρειες του νομού Αττικής. Αμέσως μετά ...


έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα εδώ παρουσιάσαμε τους υποψήφιους βουλευτές του λεκανοπεδίου Αττικής της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Είναι νέοι άνθρωποι, με νέες ιδέες, οκτώ στους δέκα δεν έχουν ξανά πολιτευτεί.
Το μήνυμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι ένα. Είμαστε δύναμη αλήθειας, είμαστε δύναμη ανατροπής, είμαστε δύναμη συνέπειας.
Η παρουσία μας αύριο στη Βουλή των Ελλήνων θα κάνει τη διαφορά.
Οι δύο είναι αδιόρθωτοι, δεν έχουν πάρει κανένα μήνυμα από την κοινωνία. Οι υπόλοιποι διεκδικούν τον ταχύτερο δρόμο επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή.
Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε τη μάχη για τον τρίτο ευρωπαϊκό δρόμο».





1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ... ... ... Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες της Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα της Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης των συντρόφων να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος..... ...ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ