Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Διχασμός προσωπικότητας στη Νέα Δημοκρατία

Μισές δουλειές κάνουν στη Νέα Δημοκρατία. Με το άκουσμα της συμμετοχής Συμπιλίδη στα ψηφοδέλτια ξεσηκώθηκαν και αγρίεψαν τα πράγματα στο εσωτερικό της ΝΔ. 
Λες και δεν το ήξεραν ότι ο ...

Σαμαράς θα χώσει στα ψηφοδέλτια τη μισή ΠΟΛΑΝ; 
Καλώς φυσικά ξεσηκώθηκαν. Αλλά δεν θα έπρεπε να ξεσηκωθούν και εναντίον του Σαμαρά, που έβαλε τον Συμπιλίδη να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη; Γι’ αυτό και κάνουν μισές δουλειές. Αφού ρε παλικάρια ξεκινήσατε μια δουλειά τελειώστε την τουλάχιστον!
Η αναγκαστική απόσυρση Συμπιλίδη δείχνει ότι ο Σαμαράς δεν ελέγχει, ούτε πρόκειται ποτέ να ελέγξει τη ΝΔ. επί δύο χρόνια έστηναν μηχανισμούς στη Συγγρού, στο διαδίκτυο και στο εσωτερικό του κόμματος και αυτό που κατάφεραν ήταν να αποσυρθεί από τις εκλογές ένας από τους στενότερους φίλους του Αρχηγού, από την εποχή μάλιστα της ερήμου!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ... ... ... Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες της Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα της Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης των συντρόφων να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος..... ...ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ