Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το ψηφοδέλτιο νίκης της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Νομό Ηρακλείου

Με νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά, με ισχυρό άρωμα γυναίκας και με πρόσωπα που έχουν εμπειρία και έχουν καταξιωθεί στους επαγγελματικούς τους χώρους, αλλά και στην ...


πολιτική, διεκδικεί την ψήφο των ψηφοφόρων του Νομού Ηρακλείου η Δημοκρατική Συμμαχία.

Πρόκειται για μια ισχυρή ομάδα που σηματοδοτεί την πολιτική αναγέννηση που οραματίζεται η Δημοκρατική Συμμαχία ενώ επικεφαλής τίθεται η πρόεδρος του κόμματος κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία με αυτή την κίνησή της, θέλει να τιμήσει τόσο το νομό όσο και ολόκληρο το νησί που της έδωσε τη δύναμη και την ώθηση για το σχηματισμό της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο στο Νομό Ηρακλείου είναι τα εξής:
  Επικεφαλής Ντόρα Μπακογιάννη: Ιδρυτής και πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας , εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 1989, έχει διατελέσει υπουργός Πολιτισμού και Εξωτερικών ενώ ήταν και  η πρώτη γυναίκα δήμαρχος  στην ιστορία της πόλης των Αθηνών.
Με αλφαβητική σειρά οι υποψήφιοι βουλευτές είναι οι εξής:
  Αυγενάκης Λευτέρης: Βουλευτής από το 2007, με έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα. Συγκαταλέγεται μάλιστα στους πιο δραστήριους Βουλευτές του Κοινοβουλίου. Γραμματέας Οργανωτικού και Τομεάρχης Υποδομών Μεταφορών και Περιβάλλοντος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Κτιστάκη Ελένη: Ελεύθερη Επαγγελματίας. Αρθρογράφος σε πλήθος έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων.
   Κυρλάκη Μανουέλα: Εκπαιδευτικός , πρώην πρόεδρος Τ.Ο Δημοκρατικής Συμμαχίας Ηρακλείου.
Λιναρδάκης Μιχάλης : Ιδιωτικός υπάλληλος, συνδικαλιστής στο γονεϊκό κίνημα Ελλάδος, αντιπρόεδρος στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδος (ΑΣΓΜΕ) ως το 2010   
Νικολακάκης Βαγγέλης: Δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Ναυτεμπορική», με ειδικότητα στο οικονομικό και περιφερειακό ρεπορτάζ. Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παν. Αθηνών.
Ξερουδάκη Δέσποινα: Απόφοιτη της νομικής σχολής. Μέλος της νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας , με εμπειρία στον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματος και αντικείμενο τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.
Παπαδάκης Ανδρέας: Μουσικολόγος – Συνθέτης. Ιδρυτικό μέλος και μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας  της Συμμαχίας Νέων της ΔΗ.ΣΥ. Μέλος της Επιτροπής Νεολαίας της Παγκρητίου Ενώσεως.
Σπανάκης Αλέξανδρος: Ιατρός. Ειδικεύεται στην Ακτινοθεραπευτική Ογκολογία. Με καταγωγή από το Λασίθι.
Στυλιανάκης Γιώργος: Χημικός Μηχανικός – Μελετητής – Ελεύθερος Επαγγελματίας. Δραστηριοποιείται στην οργάνωση επιχειρήσεων και στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων.
Φραγκιαδάκης Βαρδής: Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστήμιου και συγκεκριμένα του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, με σημαντικό αριθμό ερευνητικών εργασιών. Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Χερσονήσου και Αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Λιμένος Χερσονήσου. Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Τεκμηρίωσης Συλλογών σε Μουσείο της περιοχής του.

Ψηφοδέλτιο Επικρατείας
Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας συμμετέχουν μεταξύ άλλων δυο ιδρυτικά στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας και καταξιωμένοι  επιχειρηματίες . 
Ο επικεφαλής του περιφερειακού  συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» Δημήτρης Γιαννουλάκης 
και ο Μιλτιάδης Καράτζης. 














3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια και Καλή επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Μια υποψηφιότητα που κάνει την ανατροπή και αλλάζει τα δεδομένα για την Δημοκρατική Συμμαχία στο Ηράκλειο...

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Σπανάκη, νέο επιστήμονα ιατρό, Λασιθιώτικης καταγωγής, από οικογένεια γιατρών, είναι γιος του Δημήτρη Σπανάκη για χρόνια πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ηρακλείου, διατηρώντας στενές σχέσεις με όλο τον ιατρικό κόσμο.

Είναι βέβαιο , όπως τουλάχιστον φαίνεται μέχρι στιγμής, ότι τα δεδομένα της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα προκαλέσουν πολλές μα πολλές συζητήσεις...!

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια

Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες της Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα της Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης των συντρόφων να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος.
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ