Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο Σιούφας δεν κατεβαίνει γιατί «δίνει» την έδρα του στον … ανιψιό του. Να λέμε και καμιά αλήθεια!

Ο Σιούφας παραδίδει την έδρα του στον ... Σιούφα!
Έγινε σήριαλ στα δεξιά sites και blogs η «παραίτηση» Σιούφα. 
Δεν επιθυμεί πλέον να είναι "ξανά" υποψήφιος βουλευτής. 
Και θεωρήθηκε πράξη … ανδρείας και σοφίας!!! 
Λένε όμως την μισή αλήθεια, ως ...


συνήθως τα παπαγαλάκια της Συγγρού! Γιατί ο Δημ Σιούφας «δίνει» την έδρα του στον ανιψιό του Παύλο Σιούφα. Μόνο υπό τον όρο της παράδοσης – παραλαβής της έδρας στην Καρδίτσα, στον ανιψιό του … "παραιτήθηκε". Εξάλλου δεν θα μπορούσαν να κατέβουν δύο Σιούφες στη Νέα Δημοκρατία; Ξέρουμε ότι η οικογενειοκρατία με τον Σαμαρά έγιναν θεσμός εντός του κόμματος. Ποτέ άλλοτε δεν έχουν ξανακατέβει τόσοι πολλοί γιοί, θυγατέρες, ανιψιοί και άλλοι κλώνοι σε αυτό το κόμμα. Αυτό που γίνεται είναι πρωτοφανές και θεωρείται η απόλυτη νίκη της οικογενειοκρατίας. Άλλη μια φάπα στον «Αυτοδύναμο» Αντώνη Σαμαρά, που το έπαιζε κάθαρση και δικαίωση … Δεν ξέρουμε αυτός ο άνθρωπος πως τις καταπίνει τόσες φάπες. Του έρχονται μάλλον οι σβουριχτές και αυτός ... "κοιτά ταβάνι", μια από τις αγαπημένες του συνήθειες!

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Εάν αυτή είναι η άποψή σας για τον τρόπο που πρέπει να ασκείται η δημοσιογραφία, τότε είσθε βαθύτατα νυχτωμένοι. Και αυτό διότι:
1. Ο κος. Παύλος Σιούφος είναι τρίτος εξάδελφος του κου. Δημητρίου Σιούφα και όχι ανηψιός του, όπως ανακριβώς αναφέρετε. Αναρωτιέμεαι, ο συντάκτης του άρθρου γνωρίζει κάποιον τρίτο του εξάδελφο;
2. O κος. Σαμαράς έχει εμπιστέυθεί τον κο. Παύλο Σιούφα, για υποψήφιο βουλευτή στον νομό Καρδίτσας από τον Ιούλιο του 2011. Ο κος. Παύλος Σιούφας έχει, μάλιστα, ανοίξει πολιτικό γραφείο στην πόλη της Καρδίτσας από τον Σεπτέμβριο του 2011. Πραγματικά, πώς μπορείτε να συνδέετε την χθεσινή ομιλία του κου. Σιούφα με περιστατικά τα οποία έχουν λάβει χώρα πριν πολλούς μήνες.

Ανώνυμος είπε...

Πω πω πω πω.......είπαμε τον εξάδελφο ανηψιο!!!!!!!!!!!! Κι η μοναξιά εφτά καρφιά τη ννδου ακολουθεί, ΕΒΙΒΑ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ειναι και μ............φατσα ο ΠΑΥΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Κου ΠΑΥΛΟΥ ΣΙΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ????ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ Κου ΣΑΜΑΡΑ?????