Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Αποκλειστικό: Αποκαλύπτουμε το σχέδιο δολοφονίας του Γ. Παπανδρέου. Να επέμβει ο κ. Ορνεράκης!

Νομίζατε ότι ήταν ατύχημα η τούμπα του Γιώργου με το ποδήλατο; 
Σύμπτωση η περιπέτεια του με το κανό; 
Κάνετε τεράστιο λάθος. 
Οι Ρώσοι προσπαθούσαν να δολοφονήσουν τον Γιώργο και έχουν καλύψει προσεκτικά τα ίχνη τους. Μέχρι και ...

δορυφόρους χρησιμοποιούσαν για να χτυπήσουν τον πρώην πρωθυπουργό με τεχνητούς στρόβιλους! 
Μυστικές υπηρεσίες πάντως που εφάρμοζαν την μέθοδο των αντιπαρακολουθήσεων έχουν συντάξει έκθεση με την οποία ενημερώνουν λεπτομερώς την ΕΥΠ για ολόκληρο το σχέδιο δολοφονίας του ΓΑΠ που δεν ήθελε τους αγωγούς, τους Κινέζους, τους χοντρούς και τα ορφανά του Μάο. 
Αντιθέτως ήθελε κάτι περίεργα δημοψηφίσματα που όλως περιέργως οδήγησαν στην παραίτησή του και επιτέλους άνοιξε ξανά ο δρόμος για να επιστρέψουν οι αδελφοί μας οι Ρώσοι και οι Κινέζοι που θα σώσουν την Ελλάδα από βέβαιη καταστροφή. 
Παρακαλείται ο κ. Ορνεράκης που διώκει το κακό το μάτι και βρίσκει τα αμνοερίφια που χάσαμε να επιληφθεί επειγόντως του θεάματος και να αποκαλύψει στον ελληνικό λαό ποιοί ήθελαν να δολοφονήσουν τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου ...
Έπειτα από την τεράστια επιτυχία του να βρει ποιοί ήθελαν να δολοφονήσουν τον Κωστάκη (γνωστό και ως Βούδα της Ραφήνας) υποχρεούται ο κ. Εισαγγελέας Ορνεράκης να βρει ποιοί ήθελαν να δολοφονήσουν τον ΓΑΠ.
Μετά από αυτό θα έχει κλείσει και ο ιστορικός του κύκλος! Το Έθνος (όχι του Μπόμπολα, το Έθνος Έθνος) θα τον ευγνωμονεί αιώνια!

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Είστε ηλίθιοι!

Ανώνυμος είπε...

Γελάτε με την προσπάθεια των Αμερικάνων να δολοφονήσουν τον μεγαλύτερο ηγέτη όλων των εποχών. Τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Όταν όμως θα γυρίσει θα τρέμει η Γη και εσείς θα είστε εξαφανισμένοι στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Ανώνυμος είπε...

Γελάστε τώρα που μπορείτε. Γιατί ο Ορνεράκης απέδειξε ότι υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή.