Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Η Συγγρού διαδίδει ότι η «Ντόρα γυρίζει» στη ΝΔ! Τη Ντόρα την ρώτησαν;

Με φήμες και πρωτοσέλιδα πάνε να
το παίξουν ... Φιλελεύθεροι ... ! 
Ξέρουμε πολύ καλά ότι βρίσκονται σε πανικό οι στρατηγοί, οι σύμβουλοι και τα σαΐνια του Αντώνη. 
Οι υπερστρατιώτες (!) της παράταξης που άλλη δουλειά δεν έκαναν επί δύο χρόνια παρά να φτιάχνουν λάσπη κατά της Ντόρας και να την πετάνε στον ανεμιστήρα! 
Σήμερα που βλέπουν πως ...


πάνε για δεύτερο κόμμα, από εκεί που "δικαιώθηκε ο Αντώνης Σαμαράς", ήταν αυτοδύναμοι, έραβαν κουστούμια και μοίραζαν καρέκλες, δεν ξέρουν τι άλλο να σκαρφιστούν για να δείξουν ότι είναι … φιλελεύθεροι και φιλοευρωπαίοι! 
Βλέπουν πόσο απομονωμένοι έμειναν στο περιθώριο της Ευρώπης και που οδήγησαν την Ελλάδα οι παντιέρες που είχαν σηκώσει την προηγούμενη διετία κατά του 4ου Ράιχ, όπως έλεγαν οι πράκτορες και τα πρακτοράκια τους!
Τα παπαγαλάκια της Συγγρού διαδίδουν τις φήμες για "επιστροφή της Ντόρας" γιατί ξέρουν ότι «κάτι» δεν πάει καλά. 
Μέχρι στιγμής έπαιζαν μόνοι τους μπάλα με τα blogs και τις δημοσκοπήσεις και νόμιζαν ότι ήταν βασιλιάδες. Σε ποιά χώρα όμως βασίλευαν; Την χώρα του ποτέ, μήπως; 
Τώρα άρχισαν τα ζόρια. Πίστευαν ότι ο Κουβέλης θα αρπάξει το μισό ΠΑΣΟΚ και τώρα βλέπουν ότι ο Κουβέλης κινδυνεύει ακόμη και να μην μπει καθόλου στη Βουλή, ενώ η πολιτική τους και οι κωλοτούμπες που έκαναν, δημιούργησαν χώρο για την επικίνδυνη Ακροδεξιά και όλες τις παραφυάδες της δημαγωγίας και της αντιευρωπαϊκής πολιτικής. 
Με απλή πολιτική λογική ο καθένας αντιλαμβάνεται αυτές τις συνισταμένες στο προεκλογικό τοπίο της Ελλάδας. 
Και ψάχνουν τώρα για νέα τρόπαια, να τα περιφέρουν μέσα στα συντρίμμια της χρεοκοπημένης Νέας Δημοκρατίας. 
Μόνο που η Ντόρα είναι κεφάλαιο και δεν προσφέρεται να παραδώσει την ιδεολογία της ως άλλοθι σε ακροδεξιούς και λαϊκοδεξιούς που ποτέ δεν ήταν φιλελεύθεροι και πάντα υπέσκαπταν και τον Μητσοτάκη και την ίδια! 
Ήρθε η ώρα να ξεδιαλύνει η ήρα απ΄το στάρι! Ας μείνουν μόνοι τους να καούν στις φλόγες του μίσους που εξέθρεψαν. Όπως έστρωσαν τελικά θα κοιμηθούν!

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Ροδόπη

Το Σάββατο 31 Μαρτίου θα βρίσκεται η Ντόρα Μπακογιάννη στην Κομοτηνή, στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας της σε Αλεξανδρούπολη και Ροδόπη, όπου θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του κινήματος. Στην Κομοτηνή θα συναντήσει και τους υποψήφιους βουλευτές,...
οι οποίοι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα είναι οι εξής:

Η εκπαιδευτικός Μάγδα Γιαμουστάρη, ο γιατρός Νίκος Χατζηκωνσταντίνου, τεχνολόγος γεωπόνος Χρήστος Μαχαίρας, ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής Αχμέτ Ιλχάν και ο Χατζή Αμέτ Αντέμ από τους Αμαξάδες.

Ανώνυμος είπε...

Η πρώην Υπεύθυνη Γυναικών της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ Έφη Σαπίδου, ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ τους

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο!