Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκοψε μαχαίρι τις "φήμες" περί επιστροφής της στη ΝΔ !

Απολύτως αρνητική στις πιέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα να μην κατέβει στις εκλογές και να στηρίξει τη Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται η Ντόρα Μπακογιάννη
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας που ...


βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ρωτήθηκε το πρωί για τις φωνές που ζητούν από τον πρόεδρο της ΝΔ να ενώσει όλη την κεντροδεξιά και να καλέσει να επιστρέψει στο κόμμα την κ. Μπακογιάννη (Σπηλιωτόπουλος, Γιακουμάτος κα.) , και απάντησε: «Αυτό απευθύνεται προς τον κ. Σαμαρά».

Ωστόσο πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι η κυρία Μπακογιάννη στις συζητήσεις που έχει κάνει με παράγοντες του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου οι οποίοι της ζητούν να μην κατέβει η Δημοκρατική Συμμαχία στις εκλογές , δηλώνει κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Θεωρεί μάλιστα ότι οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και εμφανίζουν την ΔΗΣΥ να μην ξεπερνά το όριο του 3%, δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Στενοί συνεργάτες της επιμένουν ότι η σεναριολογία για το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την προεκλογική εκστρατεία δηλώνοντας ότι στηρίζει την ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με τις προθέσεις της και με την πραγματικότητα.

Το πρωί μάλιστα εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα διεκδικήσει έναν μεγάλο αριθμό πολιτών Κατά την περιοδεία της στους νομούς Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Ημαθίας. 
Η κυρία Μπακογιάννη τόνισε: «Ο κόσμος θα σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρά τι είδους Βουλή θέλει, ποιους θέλει μέσα σε αυτή τη Βουλή, ποιοι πιστεύει ότι έχουν τη σοβαρότητα αλλά και το σχέδιο να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση» σημείωσε. Επισήμανε ότι έχει καλέσει σε συνεργασία όλους εκείνους οι οποίοι θέλουν να κοιτάνε τον ελληνικό λαό στα μάτια, χωρίς να χρειαστεί να λένε άλλα πριν και άλλα μετά τις εκλογές.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλα δε φτάνει που τοσο καιρό αμολούσαν λάσπη και ύβρεις, τώρα θέλουν και συνεργασίες??

Και πως να συνεργαστείς με ένα άνθρωπο οπως τον Σαμαρά που ειναι αναξιόπιστος και άλλα λεει τη μια μέρα και άλλα την άλλη??

Ανώνυμος είπε...

Η πρώην Υπεύθυνη Γυναικών της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ Έφη Σαπίδου, ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ τους