Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης θα μαζεύει λεφτά … από τα πετρέλαια και μετά θα … κοιτάζει το ταβάνι!

Πετρέλαια Υπάρχουν!
Υπάρχουν λεφτά στα πετρέλαια! Πετροευρώπουλα
υποσχέθηκε ο Χρύσανθος από τα Τρίκαλα!
Σε πανικό βρίσκεται η Συγγρού. Μέχρι και πετρέλαιο υπόσχεται ο Φίλος Σύμβουλος Χρύσανθος. 
Θα βγάλει όλο το αέριο και μέχρι το 2016 θα τρέχει το χρήμα στα ταμεία και τα μυαλά στα κάγκελα.
Είναι αναμενόμενο η Δεξιά να ...


υπόσχεται φύκια και μεταξωτές κορδέλες. Δεν έχουν πάρει το μάθημά τους από τα «λεφτά υπάρχουν» του Γ. Παπανδρέου. Ο ΓΑΠ έλεγε από την εισφοροδιαφυγή και αυτοί πέρασαν σε κάτι πιο χειροπιαστό και ελπιδοφόρο. Το πετρέλαιο. Εξευτελίζουν μια εθνική υπόθεση και την υποβιβάζουν σε προεκλογικό πυροτέχνημα με μπαρούφα σε κομματική μάζωξη!
Η υπόσχεση για αέρια και πετρέλαια μέχρι το 2016, έγινε από τον Χρύσανθο, μιλώντας σε ημερίδα της ΝΟΔΕ Τρικάλων με τίτλο «Οικονομία και ανάπτυξη»: «αν η Ν.Δ. κερδίσει τις εκλογές και περάσει τον πρώτο ένα-ενάμισι δύσκολο χρόνο, τότε σε μια πενταετία, θα... μαζεύουμε λεφτά απ' τα... πετρέλαια».
Βρήκαν λοιπόν στην Συγγρού το κόλπο για να πείσουν τον απογοητευμένο ελληνικό λαό να τους ψηφίσει. Αν και κινδυνεύουν να φάνε πολλά φάσκελά και όχι ψήφους!
Ακούγεται πάντως πολύ ευχάριστο να αρχίσουμε να βγάζουμε (πολλά και τρελά) λεφτά από το πετρέλαιο, μια και όπως είπε ο Χρύσανθος: «τα κοιτάσματα Φυσικού Αερίου της χώρας μα αντιστοιχούν στο 10% των αναγκών της Ευρώπης και μαζί με αυτά της Κύπρου φτάνουν το... 17%».
Τι καθόμαστε λοιπόν; Πιάστε τα τρυπάνια και γεμίστε την Ευρώπη ολόκληρη με αθάνατα ελληνικά πετρέλαια!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Η ομιλία του Λαζαρίδη έμοιαζε περισσότερο με μια… έκθεση ιδεών, παρά με ρεαλιστική πρόταση διακυβέρνησης, μόλις λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές.
Ο Χρ. Λαζαρίδης μίλησε με μεγάλη άνεση που εντυπωσίασε το κοινό για τα κοιτάσματα Φυσικού Αερίου της χώρας που αντιστοιχούν όπως είπε στο (εκπληκτικό) 10% των αναγκών της Ευρώπης και μαζί με αυτά της Κύπρου φτάνουν το… 17%. Η Ελλάδα δηλαδή θα λύσει το ενεργειακό πρόβλημα της Ευρώπης! Όχι η Ρωαία π.χ.!
Μίλησε απλά και για την επανακεφαλοποίηση των Τραπεζών ώστε να εξασφαλιστεί ρευστότητα, για τις συντάξεις που δεν θα μειωθούν και για τους… λαθρομετανάστες οι οποίοι θα προωθηθούν στις πατρίδες τους!...