Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Τα τελευταία 40 χρόνια δεν έχει γίνει κανένα μεγάλο έργο στην Κρήτη. Ας γίνει επιτέλους κάτι για τον ΒΟΑΚ.

Έργο πνοής είναι για την Κρήτη η κατασκευή ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου, στη θέση του σημερινού ΒΟΑΚ. Το έργο αυτό έχει αναλάβει ως γνωστόν η εταιρία «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ».
Στην ουσία όμως εταιρία δεν ...


υφίσταται αφού δεν έχει οριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι κατά πληροφορίες η στελέχωση του Δ.Σ είχε αποφασιστεί με συγκεκριμένα πρόσωπα. 
Η ατυχία όμως της Κρήτης είναι ότι οι πρόσφατες κομματικές ανακατατάξεις λόγω μνημονίου επέβαλαν αλλαγή των προσώπων που θα αποτελούσαν το Δ.Σ. Ο ευτελισμός της πολιτικής ζωής του τόπου για άλλη μια φορά αναδεικνύεται σε όλο του το μεγαλείο. Πολιτευτές της Ν.Δ είναι φαίνεται πλέον οι εντεταλμένοι για την ανεύρεση καταλλήλων. 
Απευθύνονται κομπορυμονούντες σε επώνυμους Κρήτες στους οποίους προτείνουν την τιμητική θέση του μέλους του Δ.Σ, με την απαραίτητη προϋπόθεση του προσεταιρισμού τους ως κομματικών φίλων.

Η μοίρα του νησιού για άλλη μια φορά στα χέρια των ιδιοτελών. Οι τελευταίες μάλιστα πληροφορίες λένε ότι κομματικές σκοπιμότητες επέβαλαν τον ορισμό του Δ.Σ μετά τις εκλογές.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ : Ερωτάται ο κ. Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων εάν προτίθεται να ορίσει άμεσα τα μέλη του Δ.Σ της «ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε»

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ακούει ο Εθνικιστής Φιλελεύθερος Βορίδης;