Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Βαθιές πολιτικές "σοφίες" και άλλες "επικοινωνιακές" κοτσάνες από τον "Φίλο" Φαήλο Κρανιδιώτη

Το ακούσαμε κι αυτό! Ο εκλεκτός, κατά πως λένε τα παπαγαλάκια της Συγγρού... άτυπος σύμβουλος του Προέδρου Φ. Κρανιδιώτης, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, στον Real fm, ανάμεσα στα πολλά βαθυστόχαστα που μας ...


 είπε, χαρακτήρισε τον Υπηρεσιακό Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ως τον courier των Ευρωπαίων!
Τη σκέφτηκε πολύ αυτή την κοτσάνα πριν την εκστομίσει??

Αν ο Παπαδήμος είναι ο αγγελιοφόρος των Ευρωπαίων, τότε ο κ.Σαμαράς που στηρίζει τον κ.Παπαδήμο και δεν το κρύβει από τη πρώτη στιγμή, τι ακριβώς είναι? Λίγη μεγαλύτερη προσοχή στις δηλώσεις και στις ανεύθυνες ατάκες, από τους προεδρικούς συμβούλους ,που κάνουν ανέξοδη αντιπολίτευση, φιλοτεχνώντας την υποψηφιότητά τους,δε θα έβλαπτε! 
Δεν καταλαβαίνουν οτι κάνουν κακό στον ευεργέτη τους κ. Σαμαρά? Δεν αντιλαμβάνονται ότι τον εκθέτουν?

Σε ένα πολιτικό κάδρο,όταν μοιράζεις τίτλους ή παρατσούκλια, τα μοιράζεις εξίσου για όλους και όχι μόνο για τους μη αρεστούς και τους αντιπάλους!
It takes two to tango...
Και στην προκειμένη περίπτωση, τα ζεύγη που κάθονται στο ίδιο τραπέζι είναι δύο.. Ας επιλέξει ο κ.σύμβουλος με ποιόν θέλει να κάνει ζευγάρι ο κ.Σαμαράς...Με τον κ.Παπαδήμο,τον κ.Παπανδρέου,ή με τον κ.Καρατζαφέρη??

Ας μας πεί εκείνος τι προτιμά! Διότι από τη στιγμή που ο κ.Σαμαράς, στηρίζει,έστω με όρους, την μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης Παπαδήμου,τότε δεν μπορεί να διαχωρίσει πλέον τη θέση του! Και ο κ.Παπαδήμος που σηκώνει όλο το βάρος-επιτυχώς ή ανεπιτυχώς η ιστορία θα το δείξει- να είναι κατά τον κ. Κρανιδιώτη o courier των Ευρωπαίων και ο κ.Σαμαράς που συμμετέχει στο ίδιο τραπέζι και στηρίζει τον Παπαδήμο, να είναι εκτός κριτικής!

Στην ίδια συνέντευξη,ο πολλά βαρύς, προεδρικός σύμβουλος, που θέλει να το παίξει και...επικοινωνιολόγος,στην προσπάθειά του να βγάλει σκάρτες τις δημοσκοπήσεις που φέρουν τον κ. Βενιζέλο,ως τον φαβορί επόμενο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, πουλάει πνεύμα, ελαφρά τη καρδία, ο άσχετος, λέγοντας οτι αν ίσχυαν τα αποτελέσματα αυτών των δημοσκοπήσεων,τότε θα ήταν και η κ. Μπακογιάννη αρχηγός της ΝΔ και οι Οικολόγοι θα είχαν φθάσει στο 15%.

Μπορεί να μας πει ο πολύξερος άτυπος σύμβουλος , αν δεν παραδέχεται τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, τότε γιατί η παιδική χαρά της Συγγρού, που προίσταται της επικοινωνίας του κόμματος, έδωσε εντολή για να διεξαχθεί έρευνα και να μετρήσουν ποιά θα ήταν η θέση της ΝΔ, στις επόμενες εκλογές, αν πηγαίναμε με αρχηγό-άκουσον,άκουσον-τον Κ.Καραμανλή!  
Αν δεν παραδέχεστε βρε εξυπνάκηδες τις μετρήσεις αυτές, τότε γιατί παραγγέλλετε τέτοιες δημοσκοπήσεις που , αν μη τι άλλο, προσβάλλουν τον Πρόεδρο του κόμματος, τον οποίο μάλιστα, προτού δοκιμασθεί σε εθνικές εκλογές, τον αμφισβητείτε εκ των ένδον!
Κοντολογίς, αν ο κ.Σαμαράς έχει τέτοιους φίλους και συμβούλους,τότε τι να τους κάνει τους εχθρούς!!

Δια το... δηλητήριο ... Η Γαλάζια Οχιά


Δεν υπάρχουν σχόλια :