Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Συνεδριάζει το Πολιτικό Γραφείο των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών (ALDE) στην Αθήνα

Με στόχο να προβάλει ένα εναλλακτικό σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από την κρίση, με έμφαση στις μεταρρυθμίσεις, στην αλλαγή του φορολογικού πλαισίου και στην προώθηση αναπτυξιακών μέτρων, συνεδριάζει από ...


χθες στην Αθήνα με πρόσκληση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη το Πολιτικό Γραφείο των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Δημοκρατών, με επικεφαλής τον πρώην πρωθυπουργό του Βελγίου και νυν ευρωβουλευτή Γκι Φέρχοφσταντ.

Στη συνεδρίαση θα εξεταστεί και το πλαίσιο της συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών με την τρόικα. 
Ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Δημήτρης Ζαφειριάδης, πάντως, δίνοντας από χθες το στίγμα του κόμματος, έκανε λόγο για «θεατρινισμούς των πολιτικών αρχηγών με στόχο την παραπλάνηση των πολιτών» και κατηγόρησε τους τρεις κυβερνητικούς εταίρους (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) ότι «αποδείχθηκαν ανίκανοι να παρουσιάσουν αντιπροτάσεις και εναλλακτικές λύσεις». 
«Οποιος θέλει να διαπραγματευτεί σοβαρά δεν κρύβεται πίσω από άλλους, διαπραγματεύεται απευθείας με την τρόικα. Διαφορετικά σύρεται και αποτυγχάνει», κατέληξε.


Στο πλαίσιο αυτό η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γκι Φερχόφσταντ και ο Θόδωρος Σκυλακάκης, θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30, στο ξενοδοχείο «Electra Palace» (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Αθήνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια :