Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

VIP κάρτα βγάζει η Νέα Δημοκρατία. Με 2.000 ευρώ θα γευματίζετε μαζί με τον Αντώνη και θα έχετε πολλά προνόμια! [video]



Συζητείται και η έκδοση group για group therapy μαζί με τον Αντώνη! Απόλαυση. Κανένας να μην χάσει την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στα μεγάλα στελέχη της ΝουΔού. Είσαι δεξιός; Απόδειξέ το με κάρτα VIP! Στα προνόμια συμπεριλαμβάνονται μασάζ, σάουνες, ταξιδάκια αναψυχής, συμμετοχές σε ...
ολόκληρες σειρές προεκλογικών εκδηλώσεων και άλλες πολλές χαρές που μόνο με 2.000 ευρώ θα μπορέσετε να απολαύσετε.
Οι εκδόσεις group θα διαμοιράζονται αντίστοιχα με την συμμετοχή σας. Δεν θα επιτρέπεται συλλογική χρήση. Ένας ένας και όλοι θα ζήσετε το μεγαλείο!
Οι εκδόσεις family προσφέρουν και επιπλέον οικογενειακές φωτογραφήσεις με ολόκληρο το επιτελείο της Συγγρού.
Έτσι θα καταγραφεί για πάντα στην ιστορική μνήμη η οικογενειακή συμμετοχή σας στην σωτηρία του έθνους, της καρέτα καρέτα και του μουσακά που κινδυνεύει με τουρκοποίηση και έχει γίνει το εθνικό φαγητό στην Πόλη.
Άι σιχτίρ Τούρκα. Θα βγει ο Αντώνης, θα σας πάρει τα πηρούνια, μη φάτε το μουσακά μας και όλους θα σας διώξει. Πάρτε πόδι λοιπόν πριν τις 19 Φλεβάρη γιατί στις 20 σας βλέπουμε σε κάτι ξερονήσια να κάνετε παρέα με τα κατσίκια μας και να μασάτε ταραμά! Επί τη ευκαιρία, μασά η κατσίκα ταραμά;

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Κάρτες «διαρκείας» και VIP μέλη στη ΝΔ για να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα.

Το πρόγραμμα με τα κουπόνια τα οποία εκδόθηκαν σε μπλοκάκια περίπου πριν από ένα χρόνο και καλούνταν να προωθήσουν οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος, όπως φαίνεται, δεν «τρέχει» αποτελεσματικά και οι επιτελείς του Αντώνη Σαμαρά αναζητούν νέους τρόπους για να προσελκύσουν «φρέσκο χρήμα» στα κομματικά ταμεία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πρόταση που από το καλοκαίρι έπεσε στο τραπέζι και δείχνει να «κερδίζει έδαφος», είναι αυτή της έκδοσης ενός τύπου «VIP κάρτας μέλους». Πρόκειται για μια κάρτα, στο μέγεθος πιστωτικής, η οποία θα εκδοθεί μόνο σε 1000 κομμάτια, θα διατεθεί έναντι 2000 ευρώ η μία και θα εξασφαλίζει στον κάτοχό της αποκλειστικά προνόμια.

Για παράδειγμα, στην Συγγρού προσανατολίζονται να καθιερώσουν ένα ετήσιο δείπνο, παρουσία του Προέδρου του κόμματος και στο οποίο θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση οι κάτοχοι της κάρτας. Ή θα προγραμματίζονται πριβέ συναντήσεις σε τοπικό επίπεδο του Προέδρου της ΝΔ με τους προνομιούχους κατόχους της κάρτας, κατά τις οποίες θα δίνεται η ευκαιρία για συζητήσεις επί θεμάτων εφ’ όλης της ύλης.

Το σύστημα παραπέμπει περίπου στην αμερικανική πρακτική της έμμεσης χρηματοδότησης από μεσαία και υψηλά βαλάντια της καμπάνιας του Προέδρου των ΗΠΑ. Οι κάρτες θα απευθύνονται σε εκείνους που μπορούν να διαθέσουν το ποσόν των 2000 ευρώ –ποσό μεγάλο για την πλειονότητα των μελών ή των φίλων του κόμματος, αλλά όχι προκλητικά μεγάλο ώστε να αποκλείει τα μικρομεσαία πορτοφόλια- και οι οποίοι επί της ουσίας θα προέρχονται από τον κοινωνικό περίγυρο στελεχών της ΝΔ και όχι μόνο. Επιδιώκεται ασφαλώς να πρόκειται για άτομα με αξιόλογη παρουσία στον τομέα της εξειδίκευσή τους.

Εάν το πρόγραμμα τελεσφορήσει, στα κομματικά ταμεία θα εισρεύσουν περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Ποσόν διόλου ευκαταφρόνητο, δεδομένου ότι αποτελεί σχεδόν το 10% της κρατικής επιχορήγησης προς την ΝΔ και περίπου το 20% των ετήσιων δαπανών του κόμματος.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΛΑΖΙΑ... ΦΤΩΧΕΙΑ
VIP κάρτα για να κλείσει η «μαύρη τρύπα»
Βυθισμένη στα χρέη η Συγγρού αναζητεί υπερατλαντικές λύσεις για να ενισχύσει τα οικονομικά του κόμματος
Στην... αμερικανική τεχνογνωσία καταφεύγει η ΝΔ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα οξυμμένα οικονομικά της προβλήματα, που έφτασαν μέχρι και στη στάση πληρωμών... Ετσι, λοιπόν, μέσα στις γιορτές αναμένεται να κυκλοφορήσει η «VIP card» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία θα δίνει ειδικά προνόμια για τους κατόχους της, όπως η συμμετοχή σε δείπνο με τον πρόεδρο.
Η κίνηση αυτή, που βασίζεται σε μια ιδέα του κ. Δημ. Αβραμόπουλου, γίνεται προκειμένου να εισρεύσουν, και μάλιστα άμεσα, μετρητά στα άδεια κομματικά ταμεία. Η κάρτα αυτή θα πωλείται αντί του ποσού των 1.000 ευρώ και θα κυκλοφορήσει αρχικά σε 2.000 αντίτυπα.
Οσα μέλη επιλέξουν να την αγοράσουν θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε προεκλογικά δείπνα με τον κ. Αντ. Σαμαρά, να έχουν καλύτερη πρόσβαση στην ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες του κόμματος, να καταλαμβάνουν καλύτερες θέσεις σε ομιλίες υψηλόβαθμων κομματικών στελεχών και επίσης να έχουν ?ατύπως μεν, ουσιαστικώς δε- μεγαλύτερη άνεση στις επαφές με βουλευτές και κομματικά στελέχη.
Οσοι, δε, επιλέξουν να καταβάλουν το ποσό που ζητείται και να αποκτήσουν την κάρτα θα λάβουν σχετικά άμεσα και ευχαριστήρια προσωπική επιστολή από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ. Εάν το πείραμα αποδώσει, τότε ίσως μέσα στον Ιανουάριο να εκδοθούν ακόμη 2.000 κάρτες «VIP μέλους» προκειμένου να στηριχθεί η οικονομική εξόρμηση του κόμματος.
Τα δείπνα
Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η επιλογή διοργάνωσης δείπνων με τον πρόεδρο και τους αντιπρόεδρους της ΝΔ, όπου οι συμμετέχοντες θα καλούνται να καταβάλουν ένα συγκεκριμένο ποσό προκειμένου να συμμετάσχουν. Ετσι εκτός από τους κατόχους των καρτών που θα έχουν προνομιακή μεταχείριση, ψηφοφόροι της ΝΔ θα μπορούν -καταβάλλοντας ένα μικρότερο πόσο- να συμμετάσχουν στην ίδια εκδήλωση.
Οι κινήσεις αυτές κρίνονται απολύτως αναγκαίες, καθώς τα οικονομικά προβλήματα της ΝΔ παραμένουν ιδιαίτερα έντονα. Το δάνειο ύψους 800.000 ευρώ που εξασφάλισε -μετά πολλών κόπων και βάσανων- το κόμμα αποτέλεσε «σταγόνα στον ωκεανό». Αυτό το οποίο κατάφερε ο γενικός διευθυντής της ΝΔ, Θ. Σκορδάς, είναι να αναστείλει ?προσωρινά? τη στάση πληρωμών που είχε επιβληθεί εξαιτίας των άδειων κομματικών ταμείων. Τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα, αξιοποιήθηκαν προκειμένου να καλυφθούν οφειλές στη μισθοδοσία, αλλά και πάλι δεν φαίνεται να ήταν αρκετά.
Τα χρέη
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εργαζόμενοι στη ΝΔ πληρώνονται αυτές τις ημέρες τον μισθό του Νοεμβρίου, ενώ «θόλο» παραμένει το τοπίο για τον χρόνο καταβολής της μισθοδοσίας του Δεκέμβρη. Η διαβεβαίωση που πήραν πριν από λίγες ημέρες είναι πως το Δώρο των Χριστουγέννων θα καταβληθεί κανονικά, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι υπεύθυνοι της ΝΔ, κατά τον νόμο, θα διώκονταν ποινικά.
Σε ό,τι αφορά τα χρέη προς τις τράπεζες, αυτά παραμένουν στο δυσθεώρητο ύψος των 130 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ σημαντικό πρόβλημα έχει ανακύψει και με το «χαράτσι» της ΔΕΗ, καθώς η ΝΔ, η οποία εξακολουθεί να νοικιάζει αρκετά κτίρια στην Αθήνα, πρέπει να πληρώσει τώρα τον φόρο και μετά να τον συμψηφίσει με το ενοίκιο.
Επίσης, το κόμμα εξακολουθεί να χρωστά ενοίκια τουλάχιστον πέντε μηνών στον ιδιοκτήτη των νέων γραφείων που νοικιάζει στη Λ. Συγγρού, ενώ στήριξη από την πλευρά του κράτους δεν θα πρέπει να αναμένεται το προσεχές διάστημα, καθώς έχει εισπραχθεί ήδη ακόμη και μέρος της επιχορήγησης του 2016!

Γιάννης Σαραντάκος