Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Το «ΒΗΜΑ» είναι πλέον καθαρή φυλλάδα της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Αντώνη Σαμαρά .!.

Οι αναγνώστες του «ΒΗΜΑΤΟΣ» κινούνται ως γνωστόν πέριξ του πολιτικού Κέντρου. Κλίνοντας και προς αριστερά λιγάκι. Είναι πλέον φανερή η δεξιά στροφή της εφημερίδας και μάλιστα προς το ελαφρολαϊκό δεξιό. Είναι φανερή η υποστήριξη που παρέχεται στον Αντώνη Σαμαρά, η οποία ...


ήταν και αναμενόμενη λόγω του διορισμού του υιού Ψυχάρη στο επιτελείο της Συγγρού και μάλιστα στο περιβάλλον των σκληροπυρηνικών. 
Ο σκοπός δεν είναι να πουλήσει, επειδή ο ελληνικός λαός κλίνει προς τα δεξιά, όπως θέλουν να πιστεύουν κάποια μεγάλα οικονομικά κέντρα! 
Οι εφημερίδες βιώνουν το τελευταίο τους στάδιο. Στην μάχη με το Internet θα χάσουν και σχεδόν όλες θα κλείσουν. Στο «ΒΗΜΑ» μάλιστα το γνωρίζουν επειδή έχει ήδη κλείσει το ημερήσιο φύλλο. 

Σκοπός του εντύπου, στη νέα του στροφή, είναι να πουλήσει εκδούλευση στον Αντώνη Σαμαρά και στη Νέα Δημοκρατία. Ίσως η εκδούλευση αυτή εντάσσεται σε ένα γενικότερο σχέδιο επιστροφής στη δραχμή. Παρατηρούμε ότι το έντυπο ήταν από τα πιο φανατικά υπέρ της πρωθυπουργοποίησης Παπαδήμου.
Πολύ γρήγορα όμως κινήθηκε στην γραμμή Σαμαρά, κατά της συγκυβέρνησης. Σκοπός της δεξιάς διαπλοκής είναι να φανεί ότι στην Ελλάδα δεν δουλεύουν οι κυβερνήσεις συνεργασίας άρα οι Έλληνες "υποχρεούνται" να δώσουν αυτοδυναμία στον εκλεκτό των κρατικοδίαιτων και τραπεζικών κέντρων, στον Αντώνη Σαμαρά!!!

Σήμερα "ΤΟ ΒΗΜΑ" παίζει οικονομικά παιχνίδια, εις βάρος της εθνικής οικονομίας. Παιχνίδια του κατεστημένου, της διαπλοκής και των Τραπεζών! Η επιστροφή μάλιστα στη δραχμή, θεωρείται από κάποια χρεοκοπημένα διευθυντήρια, ως τελευταία σανίδα σωτηρίας των κρατικοδίαιτων εντύπων και κέντρων. Κάνουν λάθος όμως. Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν.
Το σύστημα που σχεδίασαν το δεύτερο ήμισυ της δεκαετίας του 80, με πρόσχημα τον Κοσκωτά .. πέθανε! Όταν κατέρρευσε η Goldman Sachs. Η λυσσαλέα προσπάθεια να αναδείξουν στην πρωθυπουργία τον Γ. Παπανδρέου ήταν η προτελευταία ευκαιρία που δόθηκε στην διαπλοκή για επιμήκυνση του βίου της. Και η προσπάθεια απέτυχε! Τώρα τους δίνετε με τον Σαμαρά άλλη μια ευκαιρία!

Τυχόν περιστασιακή νίκη των δυνάμεων της διαφθοράς και της συντήρησης με επικράτηση Σαμαρά, θα έχει ως αποτέλεσμα την ακόμη πιο γρήγορη κατάρρευση του συστήματος που σήμερα η διαπλοκή προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διατηρήσει!
Το «ΒΗΜΑ» σήμερα στηρίζει την στρατηγική της Συγγρού και μάλιστα την πιο αποκρουστική μορφή της. Της προσωπολατρίας και την εξύμνησης ανύπαρκτων επιτυχιών και δικαιώσεων. 
Ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει κάθε μέρα να δικαιώνεται για τις επιλογές του ακόμη και αν οι επιλογές αυτές απέτυχαν και δηλητηρίασαν την πολιτική ζωή του τόπου … Ποιος ενδιαφέρεται για τα «ψιλά γράμματα»; Κανένας! Αφού ο Σαμαράς και πάλι … δικαιώθηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :