Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Άρχισαν τα ζόρικα για την 7η δόση. Τους αρχηγούς θα δει ο Λουκάς Παπαδήμος.

Με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση θα συναντηθεί ο Λουκάς Παπαδήμος. Σχεδόν τίποτα δεν προχωρά, οι μεταρρυθμίσεις έχουν κολλήσει και καμιά αποκρατικοποίηση δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Οι αρχηγοί πρέπει να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν και εφόσον δεν ...

υπάρξει συνεννόηση μάλλον οδηγούμαστε σε ραγδαίες εξελίξεις. Ο πρωθυπουργός δεν φαίνεται διατεθειμένος να το παίξει μαριονέτα του Παπανδρέου και του Σαμαρά. Τη στιγμή μάλιστα που όλες οι επιλογές τους έχουν αποτύχει οριστικά.

Αφορμή για την πρωτοβουλία αυτή του πρωθυπουργού, έδωσε η παρέμβαση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Μάκη Βορίδη, ο οποίος αναφερόμενος στην αναγκαία μεταρρύθμιση για τις επικουρικές συντάξεις και το ασφαλιστικό, διερωτήθηκε αν οι επικείμενες αλλαγές μπορούν να προχωρήσουν, καθώς ξεπερνούν τον βίο της κυβέρνησης που έχει συμφωνηθεί.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα απαντώντας και στις αμφιβολίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, αν η συγκεκριμένη μεταρρύθμιση εμπίπτει στις αρμοδιότητες της παρούσης κυβέρνησης, ανέφερε ότι «αποτελεί προϋπόθεση για τη σύναψη της νέας δανειακής σύμβασης».

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ:

Tα 10 πιο τρελά επιδόματα του δημοσίου

http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1360952