Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ετοιμάζουν επικαιροποιημένο «Ζάππειο 3» στη Νέα Δημοκρατία

Όλα τάχε η Μαργιορή, τα Ζάππεια της έλλειπαν! Κάθε τρεις και λίγο, ένα Ζάππειο για να «δικαιώνονται» ο Αντώνης Σαμαράς και οι Σοφοί Οικονομολόγοι του. Μουρμούρες, Σταϊκούρες και Μηταράκηδες. Διαπίστωσαν στη Συγγρού ότι το «Ζάππειο 1» και το «Ζάππειο 2» έκλεισαν τον ...


κύκλο τους μετά τις αλλεπάλληλες κωλοτούμπες του Σαμαρά. 
Με τα μέσα ενημέρωσης να φωνάζουν ότι «δικαιώθηκε ο Αντώνης» καλύφθηκαν λίγο οι εντυπώσεις. 
Χρειάζεται όμως κάτι πιο δυνατό. Σαμαρικό. Και αυτό είναι το «Ζάππειο 3» που θα αναβαθμίζει το «2» και θα του δίνει αέρα νίκης, γνήσια δεξιών προτάσεων, υποσχέσεις στους χαμηλόμισθούς και χαμηλοσυνταξιούχους και ένα «έκτακτο» πακέτο παροχών που τέτοιο δεν θα έχει ξαναδεί ο τόπος. Ένα "έξυπνο" πακέτο που θα απορροφά χρήματα, χωρίς νέα μέτρα και χωρίς μεταρρυθμίσεις και αποκρατικοποιήσεις! 
Οι εκφράσεις στις οποίες θα επικεντρωθεί το «3» θα είναι «Νέα Οικονομία», «Ελπίδα»(το «Hope» του Ομπάμα), «Μπορούμε» («Yes We Can» του Ομπάμα) και άλλα αμερικάνικα καλούδια που σκοπό έχουν να εντυπωσιάσουν τους … ιθαγενείς!
Λέγεται μάλιστα ότι έχουν «εξαγοραστεί» τα συγκεκριμένα συνθήματα από αμερικάνικη εταιρεία για να μην μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν «Οι Άλλοι» και υπάρξει σύγχυση. «Μόνο ο Αντώνης Μπορεί»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :