Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Οι αντιμνημονιακοί πολιτικοί ογκόλιθοι στη ΝΝΔ-Δ21

Βρε τι σας έχω, τι σας έχω;;; Ρεπορτάζ με ζουμί σας φέρνω και μάλιστα αντιμνημονιακό…ζουμάκι φίλες και φίλοι. Οι αντιμνημονιακοί βαρύμαγκες της Κάτω Συγγρού μαζεύτηκαν προχθές που λέτε και είπαν να συγκροτήσουν τη νέα εσωκομματική τάση στη ΝΝΔ-Δ21. Όχι ότι δεν ...

υπήρχε μέχρι πρότινος ή ότι δεν ήταν και η πιο αγαπητή στην ηγεσία του προέδρου Τόνυ, αλλά πια πήραν πιο καθαρό χαρακτήρα εσωκομματικής πολιτικής…συμμορίας!
Ποιοι ήταν εκεί; Γίγαντες όλοι τους και …θαυμαστά πολιτικά μυαλά! Πολιτικοί ογκόλιθοι δηλαδή!!!

Γιάννης Μανώλης, γνωστός και μη εξαιρετέος!
Νίκος Κιουτσιούκης ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα
Ηλίας Ηλιόπουλος ΔΑΚΕ δημοσίου τομέα
Κώστας Μπούρας διευθυντής γραφείου του προέδρου Τόνυ
Κώστας Ζωντανός Γραμματεάς Οργανωτικού
Γιώργος Μουρούτης αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ( για τον κύριο γράψαμε πρόσφατα τι σόι είναι… )

Κρατήστε τα ονόματα γιατί αυτοί και κάποιοι άλλοι λίγοι ακόμα θα ακολουθήσουν τον πρόεδρο Τόνυ στη δεύτερη πολιτική του έρημο όταν σύντομα θα ξανακοιτάζει καθημερινά το ταβάνι και θα παίζει πρέφα με το Χρύσανθο.
Προς το παρόν όμως, όλοι οι παραπάνω, αγωνίζονται να κάνουν τον αρχηγό τους πρωθυπουργό και το έχουν πιστέψει κιόλας.

Μάλιστα μαθαίνω ότι τον παροτρύνουν να τα βροντήξει, να πάρει το καπελάκι του και να φύγει από την κυβέρνηση Παπαδήμου που «μόνο κακό κάνει στη Ν.Δ».
Του λένε ότι τώρα είναι η μεγάλη του ευκαιρία να ξεφύγει από αυτή την …μνημονιακή γωνία που τον στρίμωξαν και εκείνος αναγκάστηκε να κάνει τακτικό ελιγμό και λοξοδρόμηση αλλά όχι λάθος, καθώς λάθη ο πρόεδρος Τόνυ δεν κάνει ποτέ, να ξέρετε!!!

Το κυριότερο είναι όμως ότι ο πρόεδρος Τόνυ όλα αυτά τα σκέφτεται σοβαρά και έχει και …γερές πλάτες αν το αποφασίσει!!!
Οι αντιμνημονιακοί ογκόλιθοι που τα έπιναν προχθές δεν ξέρουν – ή μάλλον δεν ξέρουν όλοι - τις εν λόγω ‘γερές πλάτες’ αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.
Σημασία γι’αυτούς έχει «να επικρατήσει η λαϊκή δεξιά με πρόεδρο και καθοδηγητή τον νέο ηγέτη της Ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς Αντώνη Σαμαρά».
Τώρα αν στο μεταξύ η χώρα πτωχεύσει, δεν τρέχει κάστανο όπως καταλαβαίνετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :