Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η Λαϊκή Δεξιά της Νέας Δημοκρατίας πάει σε ταβέρνες για να εφαρμόσει το κοινωνικό αντιμνημόνιο! [20€ η είσοδος]

20 ευρώ χρειάζεστε για να ζήσετε αξέχαστες λαϊκοδεξιές εμπειρίες παρέα με τον Μανόλη και τ' άλλα τα παιδιά!
Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα πρόκειται να οργανώσουν οι γνωστοί Λαϊκοδεξιοί της Νέας Δημοκρατίας, όπως διαβάσαμε στο parapolitiki.gr. Την έναρξη του «αγώνα» κηρύσσουν σήμερα στην ταβέρνα «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ» , στην πλατεία Καλογήρων στη Δάφνη με κρασάκι-πάρτι. "Κοινωνικό Αντιμνημόνιο" χωρίς ταβέρνα και ...


κρασοκατάνυξη δεν γίνεται; Πως θα βγάλουν κέφι οι «επαναστάτες» χωρίς κοκκινέλι και γυροβολιά; Το κέφι αναλαμβάνει να ανεβάσει η «Αντιμνημονιακή Κομπανία» με μπιτάτα τσιφτετέλια και ποπ συρτάκια!
Ανάλογα με τα αποτελέσματα της πρώτης επίσημης θα ακολουθήσουν ανά την Ελλάδα αντίστοιχες εκδηλώσεις με στόχο την κατάληψη της εξουσίας από την αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Μεθυσμένη θα πάρει την εξουσία η Λαϊκή Δεξιά. 
Στο μενού θα υπάρχει «φιλελεύθερο πιάτο» σε ειδική τιμή για να το «κατασπαράξουν» οι «κοινωνικοί» χριστιανοδεξιοί. Από τη θεωρία στην πράξη. Θα φωνάζει ο Μανόλης «ΟΧΙ στο μνημόνιο» και «Δεν Υπογράφουμε», πάει το «φιλελεύθερο» μπουτάκι. Θα το κάνει ο δεξιός μια χαψιά.
Στο κεντρικό πάνελ θα παραβρίσκονται ο πρόεδρος ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Nίκος Κιουτσούκης, ο πρόεδρος ΔΑΚΕ Δημόσιου Τομέα Ηλίας Ηλιόπουλος, ο Γιώργος Αναγνωστάκος μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, οι οποίοι θα βρίσκονται εκ δεξιών του Μανόλη. 
Εξ’ αριστερών δεν έχει γίνει ακόμη η διευθέτηση λόγω προβλημάτων ιεραρχίας. Στο τραπέζι λέγεται θα συμμετάσχει οπωσδήποτε ο «φίλος» Θύμιος Λυμπερόπουλος και πάρα πολλοί επιστήμονες! (Μη φοβάστε να πάτε, ο Καζάκης δεν εκλήθη)


Για την εκδήλωση κυκλοφόρησαν την ακόλουθη πρόσκληση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Βρεθήκαμε στους δρόμους και στις πλατείες, σε πορείες και συγκεντρώσεις. Αγωνιστήκαμε κατά της πολιτικής του Μνημονίου και του ΔΝΤ. 
Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα την χρονιά που έρχεται. Βρισκόμαστε και πάλι την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ, στο Λαїκό Στέκι – ταβέρνα, 
TO ANTIMNHMONIO στην Δάφνη, Πλατεία Καλογήρων, Αγίου Δημητρίου 17 & Ηροδότου 3, σε αγωνιστικό, πατριωτικό, γιορταστικό τσιμπούσι και τραγούδι, με την λαїκή ορχήστρα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ. 
Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε για να περάσουμε μαζί ένα όμορφο βράδυ και να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας σ’ όσους την έχουν ανάγκη.

Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

-ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ

-ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ/ΔΑΦΝΗ – ΥΨΟΣ ΛΕΩΦ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 214
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΟΙΚΤΟ PARKING ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Για επικοινωνία με την Αντιμνημονιακή Επιτροπή για την εκδήλωση υπάρχει το e-mail, antimnimoniakometopo@gmail.com, αλλά και τα τηλέφωνα των μελών της Επιτροπής.

Με πληροφορίες από το parapolitiki.gr

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα θα ήθελα πολύ να πάω αλλά φοβάμαι μη φάνε εμένα αντι το μπουτάκι :P