Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Πάει για κούρεμα και ο Ψωμιάδης;

Αγαπημένη συνήθεια των μυστικοσυμβούλων του Σαμαρά είναι να κράζουν από τα ιστολόγιά τους όποιον κριτικάρει τα έργα και τις ημέρες τους στην Συγγρού. 
Έργα για τα οποία οι ίδιοι υπερηφανεύονται, την στιγμή που έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Περιττό να σας πούμε τι γίνεται σε 

αυτά τα blogs εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη ή όποιον συναντάται με την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Καλή ώρα σαν τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που συναντήθηκε προχθές με την Ντόρα.
Εάν υπήρχε Ιερά Πολανίτικη Εξέταση ο Ψωμιάδης σήμερα θα βρίσκονταν στην πυρά. 
Άσε που βγήκε και στον Παπαδάκη και άφησε τις αιχμές του: 
«Έχω μιλήσει με τον κ. Καρατζαφέρη. Όχι, με κάποιους της Πολιτικής Άνοιξης δεν έχω μιλήσει». 
Τι τα θες βρε Παναγιώτη; Γιατί τ’ ανάβεις τα φυτίλια; Σε πήραν και σε σήκωσαν οι αντινιούζηδες. Με τους άρρωστους πράκτορες της Συγγρού τα βάζεις;
Φαίνεται ότι η πολυδιάσπαση στη Νέα Δημοκρατία είναι πλέον δεδομένη και οι πράκτορες έχουν πέσει θύματα του φανατισμού τους και της αρρωστημένης εξουσιομανίας τους. 
Έχουν γίνει επικίνδυνοι όχι μόνο για το εσωτερικό της Ανοιξιάτικης ΝΔ, αλλά και για τα πολιτικά πράγματα της χώρας. Η συμπεριφορά τους παραπέμπει στην μετεμφυλιακή δεξιά, μια περίοδο που κανένας Έλληνας δεν θέλει να θυμάται!

Δεν υπάρχουν σχόλια :