Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Τι είναι το ρέικι;

«Συμπαντική ζωτική ενέργεια» είναι η ερμηνεία της ιαπωνικής λέξης Ρέικι. Πιο αναλυτικά, καθετί που έχει ζωή έχει την ανάγκη αυτής της ενέργειας για να ζει και να αναπτύσσεται, και αυτή βρίσκεται παντού γύρω μας και θρέφει το σώμα, την ψυχή, το νου και το πνεύμα. ....................

.............................
Η θεραπευτική συνεδρία ρέικι πραγματοποιείται σε ένα δωμάτιο με χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Κρύσταλλοι και αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται για την ενδυνάμωση της θεραπείας και τον ενεργειακό καθαρισμό του χώρου.
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας ο θεραπευόμενος ξαπλώνει στο κρεβάτι της θεραπείας, φορώντας κανονικά τα ρούχα του. Ο θεραπευτής τοποθετεί απαλά τα χέρια του στα ενεργειακά κέντρα του σώματος και ανάλογα με την τεχνική μπορεί να χρησιμοποιήσει κρυστάλλους, χρώματα και ήχο.
Με την ολοκλήρωση της θεραπείας προσφέρεται νερό, δίνεται χρόνος για επαναφορά από την θεραπεία και γίνεται διάλογος για την εμπειρία της θεραπείας.

Ο συνολικός χρόνος της συνεδρίας είναι 90 λεπτά, τα οποία περιλαμβάνουν την αρχική συζήτηση, την θεραπεία και τη γείωση.

Το ρέικι ενισχύει τη φυσική ικανότητα του σώματος να αυτοθεραπεύεται, αναζωογονεί τόσο το σώμα όσο και την ψυχή, επαναφέρει πνευματική και διανοητική ισορροπία, εξισορροπεί τις ενέργειες του σώματος, καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες και γενικά αποτελεί μία εξαιρετικά ευχάριστη, ολιστική μέθοδος θεραπείας.

// http://www.eimastegynaikes.gr/ //

Δεν υπάρχουν σχόλια :