Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Της Οικογενειοκρατίας το κάγκελο και τα... σκυλιά δεμένα!

Πω! Πω! Πω! Άστραψε και βρόντηξε ο Μεγάλος Ηγέτης της Νεοδεξιάς! Κατά διαφωνούντων και... εν δυνάμει διαφωνούντων... Γιατί στη «Νέα ΝΔ» κανείς δεν ξέρει ποιος συμφωνεί και ποιος διαφωνεί... Ο ένας υποπτεύεται τους άλλους και οι άλλοι τον ένα. Όλοι αλληλομαχαιρώνονται πισώπλατα, σκάβοντας καταβόθρες για να ρίξουν τους μη αρεστούς στο αρρωστημένο σαμαρονεοδεξιό σύστημα.
Ευτυχώς που έχουμε τον Αντουάν... Και είναι Αρχηγός με... «όργανα»! Όχι κομματικά, αυτά τα έχει... καταγεγραμμένα στα πρώτα... Τι χρειάζονται τα όργανα, όταν υπάρχει ο Νέος Μεγαλέξανδρος που θα σκοτώσει το καταραμένο φίδι του «Μνημονίου» και την Κυβέρνηση της Πάρου, της Αμοργού και των λοιπών Κυκλάδων...;
Τέρμα λοιπόν οι διαφοροποιήσεις! Όποιος... διανοείται διαφορετικά από τη βούληση του Προέδρου (Ένας είν’ ο Πρόεδρος...) θα διαγράφεται με συνοπτικές διαδικασίες! Έτσι μπράβο! Είπαμε, θα το κάνουμε «Πολιτική Άνοιξη» το κόμμα και το εννοούμε!
Όσο για την... επάρατη Οικογενειοκρατία, αυτήν ο Αρχηγός Ήλιος την πλήττει καίρια και σε καθημερινή βάση! Κανένας «γόνος» δεν θα μείνει παραπονούμενος! Μέχρι και ο Μίλτος (ο γιος του «Βαρόνου» Μπάρμπι) βρήκε μια θέση στον Ήλιο του Αρχηγού... Πάει για Δήμαρχος Γλυφάδας με τις «ευλογίες» του Μεγάλου Αντώνη! Μπράβο! Γιοι και κόρες, όλοι και όλες στη σειρά... Ο Αρχηγός είναι Μεγαλόκαρδος!

Δεν υπάρχουν σχόλια :