Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ο πατέρας σκοτώθηκε από βόμβα στο Αφγανιστάν και ο γιός από βόμβα στην Αθήνα

«ΦΥΓΑΜΕ από το Αφγανιστάν για να γλιτώσουμε τον θάνατο από τις βόμβες και αυτός μας βρήκε στην Αθήνα» έλεγε μέσα στα αναφιλητά της στους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής η Ζάχρα Νατζάφι, η οποία μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό κυρίως για προληπτικούς λόγους.
Όπως ανέφερε στη διερμηνέα της ΕΛ.ΑΣ., από βόμβα έχασε και τον άντρα της Μοχάμετ και στην Ελλάδα έφτασε πριν από μερικούς μήνες μέσω Τουρκίας.
Μιλάμε για ένα τεράστιο οικογενειακό δράμα, χωρίς προηγούμενο.
Θα σκέφθηκε ο τρομοκράτης, ότι οι κάδοι και οι γύρω χώροι δεν είναι να τους πλησιάζεις και άρα κάθε τοποθέτηση βόμβας είναι ακίνδυνη. Που να ήξερε ότι ο κάδος για κάποιους είναι η…Πλατεία Κηφισιάς ή το πανάκριβο εστιατόριο που τρώνε οι….τρομοκράτες των Βορείων Προαστίων;
Είναι η δεύτερη φορά που η τρομοκρατία χτυπάει εκτός…στόχου(και εντός να είναι πάλι είναι αδικαιολόγητα τα χτυπήματα).
Η πρώτη ήταν με τον Θάνο Αξαρλιάν όταν τον χτύπησε η 17Ν που κυνηγούσε τον Παλαιοκρασά. Τώρα ο 15χρονος Αφγανός που περπατούσε αμέριμνος με την μητέρα και το 10χρονο κοριτσάκι.
Στην τελευταία προκήρυξη, μιά από τις ...

... αυτοαποκαλούμενες “επαναστατικές” οργανώσεις, αναφερόταν στους μετανάστες! Στην καταπίεση και στην εκμετάλλευση που υφίστανται. Σήμερα πιθανότατα (από τα μέχρι τώρα δεδομένα) σκότωσαν έναν μετανάστη και τραυμάτισαν την… οικογένειά του.
Ποιος να το έλεγε ότι θα τους δολοφονούσαν στην Αθήνα και όχι στο Αφγανιστάν απ’όπου γλίτωσαν.
Περιμενω απο σημερα ολοι οι ψευτοεπαναστατες και κατι ψευτοαριστεροι…
να βγουν στους δρομους και να διαδηλωσουν, οπως το Δεκεμβρη του 2008.
Τοτε ο Αλέξης τώρα το “Αφγανακι”…
/ /  politicsonline.gr / /

Δεν υπάρχουν σχόλια :